Fashion

NY FW: Victoria Beckham

In "NY FW" lees je alles over de New York Fashion Week. Dit seizoen worden de collecties voor zomer 2009 geshowd. In dit artikeltje: de show van Victoria Beckham.

Over Victoria Beckham

Victoria Beckham kennen we natuurlijk allemaal als één van de Spice Girls én de vrouw van profvoetballer David Beckham. Daarnaast begeeft Posh zich ook graag op modegebied. Zo ontwierp ze een jeanscollectie voor Rock & Republic, een eigen zonnebrillenlijn onder de naam dVb en stond ze model voor Marc Jacobs. Nu is hier dan eindelijk haar eigen jurkencollectie.

Wat zagen we in de show?

Alleen jurken, zoals verwachten. Ze zijn aansluitend, super feminin en hebben speciale naden om het vrouwelijke lichaam nóg beter uit te laten komen. Verder is er veel aandacht voor kleine details, zoals ritsjes en striksluitingen. Enne: we zien ook het bloesjurkje; een hooggesloten kraag en een bloes die ingestopt lijkt in een kokerrok. Maar: het is één geheel!
Victoria zegt dat het tijdloze jurken zijn, geen eendagsvliegen. "I don’t want to make dresses that will date. I’ve always been about clever buying."