Fashion

Judith won het Janice jurkje

Afgelopen december won Girlscene member Judith het zwarte jurkje van webshop Sustilo.nl, ontworpen door fashiondesigner Janice (die je wel kent van Project Catwalk).

Ik vroeg haar of ze het jurkje goed had ontvangen en ze stuurde me meteen foto’s van haar mét het jurkje!

Zoals je kan zien draagt ze het jurkje als top over een jeans; het kan zowel met een vestje eroverheen als zonder. Erg leuk om zo het feestelijke jurkje wat meer casual te maken, zodat je het vaker aan kan!

Judith: "Een paar weken geleden deed ik mee aan de wedstrijd om de ‘Janice jurk’ van Sustilo.nl te winnen. Ik deed mee met het gevoel: ‘Ik win toch niet, hier doet iedereen aan mee.’ Maar mijn gevoel was fout…

Op een dag keek ik op mijn mail; ik was net van plan om mijn mailtjes weg te gooien toen ik een bericht zag met het onderwerp: ‘Gefeliciteerd, je bent de winnares van de Janice jurk van Sustilo.nl Winactie!’ Ik keek maar, en keek maar. Ik klikte het aan en daar stond het nog een keer. Ik tikte mijn moeder aan, die naast me op de bank zat en ze zei: ‘Laat eens zien dan?’ Mijn moeder zag de jurk en haar mond viel open van verbazing. ‘Is dat niet een beetje te kort voor een jurk?’ Dat was het inderdaad wel een beetje. But, who cares?! Ik had wel de jurk gewonnen!

Na een paar daagjes wachten kwam de jurk eindelijk binnen! De dag dat ik hem eindelijk aan kon passen. Ik paste hem meteen aan en vol verbazing paste het ook nog! Ik stuurde vrijwel een mailtje naar Monique dat ik de jurk goed had ontvangen. Girlscene, heel erg bedankt voor de geweldige jurk! Ik ben er heel erg blij mee!"