Lifestyle

Horoscoop: augustus 2017

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand augustus jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Als je met vriendinnen afspreekt, heb je meer dan genoeg om bij te kletsen. Jouw leven zit op dit moment in een stroomversnelling en er gebeuren genoeg spannende dingen. Natuurlijk is het leuk dat je in geuren en kleuren vertelt over die leuk Tinder-date, jouw nieuwe kamer of de leuke eerste werkdag, maar pas op dat je in jouw enthousiasme niet je omgeving vergeet. Ook zij hebben dingen meegemaakt, besteed daar aandacht aan. 

Schorpioen
Je bekijkt deze maand door een roze bril. Er wordt wat af geflirt en je geniet van de aandacht die je krijgt. Single Schorpioenen kunnen iemand ontmoeten bij wie ze vlinders in hun buik krijgen. Waak ervoor dat je niet té snel voor iemand valt. Je mag best een beetje kritisch naar de ander kijken. Is hij/zij wel geschikt voor jou? Loop niet te hard van stapel en kijk waar het schip strandt. Bezette Schorpioenen kunnen tegen kleine ergernissen aan lopen. Praat erover en kijk óók naar de positieve punten. 

Tweelingen
Dit is de perfecte maand om jezelf in het zonnetje te zetten, Tweelingen. Las bijvoorbeeld een beautyavondje voor jezelf in. Verwen jezelf met een maskertje, lak je nagels in een zomerse kleur, neem een bad of een lange douche. Zo kom je écht bij. Bovendien is het goed om meer aandacht aan jezelf te besteden. Dat heb je wel verdiend!

Kreeft
Echt ontspannen; het is een kunst. Nu de zomervakanie is aangebroken, merk je dat het niet altijd lukt om van je vrije tijd te genieten. Het is ook even afkicken als je maanden hard hebt gewerkt. Raak je snel afgeleid tijdens het lezen van een boek of voel je je nutteloos als je een serie kijkt? De truc is om leuke dingen te doén. Ga een dagje shoppen in een andere stad, maak een wandeling door het bos of probeer een nieuwe sport uit. Geen tijd om je te vervelen!

Leeuw
Doe je nu wat je écht leuk vindt? Wees eerlijk. Als het antwoord hierop nee is, is het nu de tijd om er iets aan te doen. Als Leeuw houd je niet van verandering en is het dus een behoorlijke stap om iets te ondernemen. Maar als je voelt dat je niet (meer) op de juiste plek hoort, waarom zou je dat gevoel dan negeren? Verzamel de moed en wees niet bang voor veranderingen. 

Weegschaal
Jouw leven gaat zo z’n gangetje; een paar meevallers, kleine tegenslagen. Je voelt je in balans, er is veel voor nodig om je uit jouw flow te halen. Geniet van deze rust en tevredenheid. Mocht je deze maand tóch iets meer spanning willen, zoek het dan zeker op het gebied van de liefde. Hoewel je misschien geen vuurwerk kunt verwachten, is er zeker wel ruimte voor passie. 

Stier
Jij zit niet bepaald lekker in je vel, in de letterlijke zin van het woord. Je hebt je lichaam een beetje laten verslonsen. Je sportschoolpas ligt te verstoffen en je grijpt steeds vaker naar een reep chocolade. Dat merk je ook aan je lichaam. Stel deze maand het doel om liever te zijn voor je lichaam. Beweeg meer en maak gezonde eetkeuzes. Besef dat je elke dag een keuze hebt: dat je vandaag niet hebt gesport of gezond hebt gegeten, betekent niet dat je het morgen niet kan doen. 

Maagd
Yes, het is zomer! Jij gaat heel goed op hoge temperaturen, dan voel jij je echt blij en gelukkig. Je plant je dagen vol met picknicks in het park, stranddagen en avondjes uit. Het weer heeft grote invloed op jouw humeur. Laat je daarom niet uit het veld slaan als het een keer regent. Zwelg niet in zelfmedelijden, daar schiet je helemaal niks mee op. 

Vissen
Deze maand loopt iets anders dan je had verwacht. Je komt voor verrassingen te staan. Hoe je daarmee omgaat, is aan jou. Benader alles met een open mind. Wat op het eerste gezicht onaangenaam lijkt, is misschien helemaal niet zo slecht als het lijkt. Raak daarom niet meteen in paniek als het anders gaat dan je had verwacht.

Waterman
Beslissingen maken is niet jouw sterkste punt. Je vraagt vaak om andersmans mening voor je een knoop doorhakt. Maar is dat wel nodig? Ga bij jezelf na wat jij vindt en hoe jij erin staat. Dat is tenslotte het belangrijkste. Leer op jezelf te vertrouwen om beslissingen te maken, ga ervan uit dat je doet wat juist is. Als het een keer anders uitpakt is het geen ramp. Fouten bestaan niet, alleen leermomenten.

Steenbok
Ga jij deze maand op vakantie? Of je nu je familie of vrienden als reisgezelschap hebt, het is altijd moeilijk om je niet te ergeren aan de ander. Let er daarom op dat je niet te snel uit je vel springt. Dat iemand een keer een sok laat slingeren is geen wereldramp. Het is soms beter om iets voor jezelf te houden om de vrede te bewaren. 

Boogschutter
Als je voor de tiende keer tropische foto’s op Ibiza voorbij ziet komen op Instagram en Facebook terwijl jij met het snikhete weer een terras in je eentje bedient, kun je je behoorlijk zielig voelen. Het kan zelfs voelen dat iedereen het beter voor elkaar heeft dan jij. Het is makkelijk om te zwelgen in zelfmedelijden, maar realiseer je dat dit een keuze is. Wat zij doen, kan jij ook.

Beeld: iStock