Lifestyle

Horoscoop: juli 2017

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand juli jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Waak ervoor dat je niet te veel verwachtingen hebt. Door een beeld in je hoofd te scheppen, loop je het risico om teleurgesteld te worden. Ga deze maand naar een feestje of iets anders waar je naar uitkijkt, maar dan zónder verwachtingen. Denk er van tevoren niet over na, laat alles op je af komen als je eenmaal op het feestje bent. Evalueer daarna wat deze 

Schorpioen
Je mag best een beetje genieten, Schorpioen! Zelfs als je iets ontspannends aan het doen bent, zoals tv kijken, ben je in je hoofd bezig met je to do lijst. Op deze manier kom je niet goed tot rust en ben je constant aan het stressen. Het kan helpen om een planning te maken. Werk een uur je to do list af, daarna is het tijd om een halfuur te ontspannen – en dan ook écht ontspannen! Wees je meer bewust van dingen die (ongemerkt) energie opslurpen en reken hiermee af. 

Tweelingen
Je hebt er een handje van om je druk te maken over de toekomst. Dit heeft niet alleen invloed op je stresslevel, maar het heeft ook geen zin. Probeer meer in het hier en nu te leven. Door niet meer aan het verleden en de toekomst te denken ben je al veel meer ontspannen. Je hoeft je alleen druk te maken over het hier en nu! Als je merkt dat je het lastig vindt om mindful te leven, probeer dan eens te mediteren. 

Kreeft
De zomervakantie staat voor de deur en jij kunt niet wachten. Je hebt je motivatie voor serieuze dingen verloren en kunt niet wachten om te ontspannen of op vakantie te gaan. Begrijpelijk! Maar probeer tijdens de laatste loodjes toch nog je beste beentje voor te zetten. Nog even knallen en dan is het tijd voor feest, feest en nog eens feest! Houd nog even vol, better times are coming. 

Leeuw
Als Leeuw zijn de mensen in je omgeving heel belangrijk. Deze maand bewijst een belangrijk persoon weer eens hoeveel je aan degene hebt. Je boft met iemand die er zo voor je is! Wees dan ook niet bang om je gemeende waardering te uiten. Wees gul met complimenten, bedank mensen voor goed advies en spreek je dankbaarheid uit. Dit zal jullie relatie alleen maar versterken. 

Weegschaal
Met sport, school, werk en andere verplichtingen is het soms moeilijk om je vrienden en familie regelmatig te zien. Breng daar verandering in! Investeer je tijd in de mensen die het meest voor je betekenen. Kijk kritisch waar je jouw tijd nu aan besteedt. Een aflevering minder kijken kan geen kwaad, maar kijk ook kritisch naar bepaalde vriendschappen. Wat voor gevoel houd je over nadat je met iemand hebt afgesproken? De mensen die je onzeker, negatief of verdrietig maken zijn je tijd niet waard, de mensen die écht veel voor je betekenen wel. 

Stier
De zomervakantie is in zicht en dat betekent ook dat je binnenkort tijd hebt om dingen op een rijtje te zetten. Het afgelopen schooljaar is zo snel gegaan, dat je nauwelijks hebt kunnen nadenken over jezelf en je doelen. Het is goed om stil te staan bij bepaalde gebeurtenissen en je plannen voor de toekomst. Stel jezelf simpele vragen als waar word ik écht blij van? Hoe zou mijn leven er in een ideale wereld uitzien en hoe kan ik daar zoveel mogelijk naartoe werken? Vind je ambitie en passie weer terug, stel nieuwe doelen. 

Maagd
Hoe vaak pak jij je telefoon terwijl je huiswerk aan het maken bent? Of tijdens een lunchdate met vriendinnen? Als je erop let, schrik je er vast van hoe veel je met je telefoon bezig bent. Probeer ‘m deze maand vaker op stil te zetten en in je tas te laten. Je hebt ineens veel meer concentratie voor je huiswerk en aandcht voor je vriendinnen. Doe dit ook tijdens me-time. Ervaar hoe fijn het is om écht alleen te zijn. 

Vissen
Het is zomer, maar het regent. Jouw bestie is vrij, maar jij moet werken. Die blogger heeft een nieuws designertas, jij kunt amper een broek bij Primark betalen. Het is makkelijk om de negatieve dingen te zien, dat doen we helaas allemaal. Maar je kunt het ook omdraaien. Train jezelf in het vinden van goede dingen. Dan zul je er steeds meer vinden.

Waterman
Confrontatie is niet jouw sterkste punt, Waterman. Toch is het soms onvermijdelijk. Anders loop je rond met een bepaalde spanning die alleen maar opbouwt. Durf deze maand te zeggen wat je écht vindt, en maak het niet mooier dan het is. Let er wel op dat je het formuleert vanuit je eigen persoon en niet op een aanvallende toon. 

Steenbok
Single Steenbok? Dit is de juiste maand om back in the dating pool te gaan. Cupido staat klaar om zijn pijl af te vuren. Het is echter belangrijk om je niet te kritisch op te stellen. Sta open voor allerlei mensen. Het zou heel goed kunnen dat jouw toekomstige lover iemand is waar je normaal niet op zou vallen. Ben je bezet? Blijf met elkaar communiceren. Het is belangrijk om genoeg tijd en energie in elkaar te steken. Plan leuke dates in en je kunt rekenen op passie!

Boogschutter
Je hebt er geen enkel probleem mee om te praten, maar je vindt het niet makkelijk om over je échte gevoelens te praten. Je hebt het liever over het weer en Kylie Jenners nieuwste kapsel dan dat je toegeeft dat je je rot voelt. Toch kan het goed zijn om af en toe meer van jezelf te laten zien. Dit maakt je geen klager of zwak, het brengt je juist verder. Je zal je verbazen hoe lief mensen reageren en wat voor goed advies je krijgt. 

Lees ook: 

Beeld: iStock