Fashion

Hilversum

Wat winkelen betreft zit je in Hilversum goed, in deze grote media stad valt van alles te beleven! Zo zijn er vaak culturele festivals…Naast de festivals heeft de stad ook veel verschillende soorten winkels, dus voor ieder wat wils.

Casa di Tutti, Gijsbrecht van Amstelstraat 143
Casa di Tutti is een winkel waar ze echt alles hebben, je kunt het zo gek niet bedenken!Het assortiment is lekker groot, zo kun je er terecht voor meubels, maar ook voor een leuke sjaal of tas.

Eleganza, Kerkstraat 1
Eleganza is een exclusieve schoenenwinkel, waar ze de mooiste designerschoenen verkopen. Je vindt hier merken als Prada, Dior, Botticelli en Boss. Dus neem een goed gevulde portemonnee mee!

Boetiek ‘t Oortje, Leeuwenstraat 41
Deze boetiek is vooral gericht op wat alternatievere mode, maar dit betekent niet dat je er niet zo snel wat kunt vinden. Er hangen namelijk hele leuke dingen tussen, zoals grappige jurkjes, topjes en broeken.

De Globetrotter, Groest 29
Globetrotter heeft een breed assortiment, je kunt er terecht voor kleding maar ook voor mooie en aparte sieraden. De collectie is grotendeels afkomstig uit Mexico, Indonesië, Nepal, India, Azië en Sri-Lanka. En naast kleding en sieraden kun je hier ook voor muziek terecht, ze verkopen cd’s en muziekinstrumenten.

Hollywood, Leeuwenstraat 39
Bij Hollywood krijg je mooie, tweedehands kleding. Verder kun je hier ook terecht voor schoenen en mooie tassen. Wanneer je even niet zoveel geld hebt of gewoon iets wilt wat niemand anders heeft, dan is deze winkel zeker iets voor jou!

Kings & Queens, Gijsbrecht van Amstelstraat 141
In deze winkel vind je een groot assortiment aan merken, zoals UGG Australian, Velvet, System, Laundry Industry, Pauline B., Napapijri en Murphy & Nye kopen. Het is een ruime winkel, waar alles geordend hangt en dus erg overzichtelijk is.

Beadazzled, Wagenmakersplein 1
Bij Beadazzled krijg je erg mooie kralen om een leuk sieraad van te maken. Naast kralen, krijg je hier ook de benodigde onderdelen en leuke opbergdozen. De winkel biedt een ruim assortiment, dus genoeg keus voor iedereen!