Fashion

Finale Miss ShopVIP

Maandag 20 juli was het zo ver: de finale van Miss ShopVIP. Twaalf meiden streden om de titel Miss ShopVIP én een jaar lang gratis shoppen op deze website.

De middag begon goed, met drankjes (Prosecco met aardbeitjes), hapjes (zalmwraps) én mooie plaatsen in een goedversierde zaal. Op elke plek stonden Claudio Ferrici tassen mét inhoud, maar zoals het een net meisje betaamt, maakte ik die pas open aan het eind van de show.

Bastiaan van Schaik presenteerde de show; hij nam zijn rol zelfs zó serieus dat hij voor het eerst niet op slippertjes kwam. Go Bas!

De jury bestond uit vier machtige modedames: Anouk Smulders, Hilmar Mulder (van Grazia), Michou Basu (van Telegraaf) en Maria Kooistra.

De twaalf finalistes hadden elk een ‘kast’ gekregen om in te richten naar hun stijl en smaak. Hiermee konden ze de jury laten zien wat écht hun stijl was. Nadat ieder meisje haar zegje had gedaan, kon de jury vragen stellen.

Maar de kast was niet de enige challenge, de twaalf dames hadden ook een filmpje gemaakt én een blog geschreven. Dat gaat de winnares straks immers ook doen voor ShopVIP.com. De beste blog werd voorgedragen door Viggo Waas. Wat kan die man goed voorlezen, trouwens!

Na het wegstemmen van een aantal kandidaten bleven er zes meiden over. Wie zou het worden?

De winnares: Robin Knitter. Wauw, wat een personality! Gefeliciteerd Robin…

Mijn filmpje: