Fashion

Mijn outfit bij Blue Blood

Ik ben deze week héél druk met de Fashion Week, maar ik hoop dat jullie het niet aan de site merken 🙂 Gisteravond was ik bij de show van Blue Blood (het report staat straks op Fashionscene). En dit is wat ik aan had!

Ik heb een paar weken geleden mijn droomschoenen gekocht: groengrijze enkellaarsjes met plateauzool en naaldhak van Christian Louboutin. Ik wilde al heel lang Louboutins maar ik vond ze écht te duur. En deze hadden 50 % korting bij Net-a-porter.com! Gelukkig was de maat goed; ik heb voor 37,5 gekozen en die valt perfect.

Maar ja, dit zijn geen schoenen die je elke dag aan doet of bij elke gelegenheid; de hak is namelijk 14,5 (!) centimeter. Maar de modeshow van Blue Blood was een mooi moment! Ik heb de rest van de outfit vrij basic gehouden zodat alle aandacht naar de schoenen ging, haha. Ik draag er een basic zwart Zara jurkje bij, een kort leren jackje met schuine rits van Gestuz, een zwarte legging (ook al lijkt de kleur op de foto misschien anders :)) en een groene (ja, hij is donkergroen) tas van Hugo Boss Orange Label.

En om alvast dé vraag te beantwoorden: ja, ik kan er (goed) op lopen! Oefening baart kunst 😉 Maar ermee fietsen is toch weer een vak apart…