Lifestyle

Horoscoop: juni 2017

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand juni jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Jij zit deze maand goed in je vel. Je krijgt een hoop dingen voor elkaar. Om jezelf een extra boost te geven, is het goed om in jezelf te investeren. Koop een nieuwe lipstick in een zomerse kleur, trakteer jezelf op een fleurig jurkje. Jouw nieuwe zomerse look zal ervoor zorgen dat je nóg meer straalt!

Schorpioen
Jouw buien zijn deze maand net zo wisselvallig als het Nederlandse weer. Het ene moment voel je je goed en heb je het gevoel dat je alles aankunt, het andere moment zit je in de put en kan je even helemaal niks. Ga bij jezelf na wat deze instabiele mood kan veroorzaken? Waarschijnlijk zit iets je dwars waarvan je niet weet dat het je raakt. 

Tweelingen
De zwoele zomerse dagen zorgen ervoor dat jij je ook zwoel voelt. Je bent deze maand onweerstaanbaar! Dat blijft bij jouw omgeving niet onopgemerkt. Je brengt veel hoofden op hol. Let er echter op dat je niet te hard van stapel loopt. Heb geduld en jouw ultieme romantische moment komt vanzelf! 

Kreeft
Ondanks het mooie weer, heb je de neiging om je thuis terug te trekken. Een beetje keuvelen in huis of series verslinden. Toch doe je er goed aan om vaker het huis te verlaten. Stop meer moeite in de vriendschappen die je hebt, maar sta ook zeker open voor nieuwe mensen. En hé, het is toch geen straf om met mooi weer in het park te zitten?

Leeuw
Nu het zonnetje meer en vaker schijnt, ben jij ook meer in je nopjes. Je merkt dat je negatieve emoties sneller los kunt laten en meer geniet van kleine dingen. Dat is een positieve ontwikkeling! Waak er echter voor dat je niet de kantjes ervan af loopt op werk of school. Vind weer de motivatie die je eerst wel had. Neem desnoods een nieuw project erbij, daag jezelf uit! 

Weegschaal
Met dit weer lig je het liefst te chillen in het park met je vrienden. We get it. Maar het is nu eenmaal nog geen zomervakantie, wat betekent dat er ook nog iets moet gebeuren. Ga je verantwoordelijkheden niet uit de weg. Doe je dit wel, dan kom je jezelf later weer tegen. Chillen kan best, maar af en toe zal er toch echt gewerkt moeten worden.
horoscoop juni 2017

Stier
Iedereen heeft een plaatje in haar hoofd van hoe haar leven op een bepaald punt eruit moet zien. Als dat plaatje niet voldoet als je op dat punt bent gekomen, is het even schrikken. Je kunt je er behoorlijk down, onzeker of verdrietig over voelen. Loslaten is het sleutelwoord. Heb vertrouwen dat het universum het beste met je voor heeft. Er kan veel veranderen in een korte tijd. Wat niet is kan nog komen!

Maagd
Je hebt behoefte aan duidelijkheid. Je weet niet precies waar je staat en dat zorgt voor onrustigheid en onzekerheid. Nu is de tijd rijp om er iets aan te doen. Vraag om duidelijkheid of creëer het voor jezelf. Het vergt moed, maar het is nergens voor nodig om in onzekerheid te blijven. Als de onduidelijkheid zich op liefdesgebied afspeelt, doe je er goed aan om kritisch te blijven. Laat je niet afleiden door mooie praatjes.

Vissen
Deze maand heb je het gevoel dat je je écht kunt ontspannen. Het lijkt wel alsof je jezelf aan het voorbereiden bent op de zomervakantie. Als single Vissen is nu de perfecte tijd om aan het daten te slaan. Hoe leuk zou het zijn als je deze zomer met een lover zou kunnen doorbrengen! Heb je een relatie? Je kunt rekenen op passievolle momenten.

Waterman
Je bent enorm druk en hebt veel aan je hoofd. Maar er is een troost: het einde is in zicht! Eindelijk tijd om te ontspannen, zónder met in je achterhoofd met je to do list bezig te zijn. Houd nog even vol! Eind juni komt er veel meer rust in ruimte in je leven waar je al die tijd zo naar hebt verlangd.

Steenbok
Je hebt de neiging om van een mug een olifant te maken. Deze maand gaat dan ook met ups en downs. Maar als je jezelf wat vaker terug roept en dingen relativeert, zal je inzien dat het allemaal zo erg nog niet is. Probeer luchtiger in het leven te staan. Je hebt het namelijk best goed voor elkaar!

Boogschutter
Het is tijd om plannen te maken voor de toekomst. Waar wil jij jezelf zien? Het hoeft niet per se op werk- of studiegebied te zijn, maar misschien ook een reis naar een bestemming waar je altijd al hebt willen zijn. Het is goed om een visie te hebben, dan komen de juiste dingen vanzelf op je pad.

Lees ook: 

Beeld: iStock