Fashion

Disney’s sieradenlijn verovert Nederland

Ze waren al helemaal hot bij Amerikaanse sterren als Nicole Richie en Eva Longoria en grote kans dat ook Nederland binnenkort in de ban van de ring (en kettingen, oorbellen en armbanden) van Disney Couture Jewelry raakt. Dinsdagmiddag 22 september werd het sieradenlabel officieel geïntroduceerd op de Nederlandse markt.

Bijzonder aan Disney Couture Jewelry is dat alle producten met bladgoud bekleed zijn. Ook is in ieder item het symbool van Walt Disney verwerkt. Bovendien worden de sieraden niet alleen gedragen door bekendheden, maar ook ontworpen. De dochter van Quincy Jones, Kidada Jones, ontwierp één van de lijnen van Disney Couture Jewelry.

Het is de bedoeling dat het aantal verkooppunten van Disney Couture Jewelry vanaf de introductie toe gaat nemen. De dames die hiervoor gaan zorgen zijn Morena van den Wittenboer (21) (licentiehouder Disney Couture in de Benelux) en Suzan Eikelenstam (PR Disney Couture).

Tot voor kort waren de sieraden maar op enkele plaatsen in Nederland verkrijgbaar. Onder andere Morena verkocht ze op haar website Capricci.nl. Morena: ‘Toen ik zag dat het merk in Amerika zo goed werd ontvangen, ben ik mijn best gaan doen om het in Nederland ook op de kaart te zetten. De verkoop via mijn eigen website ging erg goed. Daardoor heb ik Disney kunnen overtuigen dat ik de juiste persoon ben om het merk in de Benelux te promoten.’ Morena en Suzan gaan er nu samen voor zorgen dat de sieraden van Disney Couture in de juiste winkels komen te liggen. Ook hopen ze dat het merk aan zal slaan bij de Nederlandse sterren. Anouk Smulders, Rosanna Lima en Graziella Ferraro waren in ieder geval bij het introductiefeest aanwezig. Daarnaast schijnt Inge de Bruijn fan te zijn en draagt Hind zelfs diverse Disney Couture sieraden in haar nieuwste videoclip ‘Morgen’.

Tijdens de introductiemiddag was alles tot in de puntjes geregeld; zelfs de cakejes hadden een Disney Couture tintje:

Nu maar hopen dat het merk in Nederland net zo bekend wordt als in Amerika.

door Tess van Daelen