News

Vrouw liet Cara Delevingne wenkbrauwen tatoeëren en het ging helemaal mis

Als je aan wenkbrauwen denkt, denk je aan Cara Delevingne. Geen wonder dat wenkbrauwexperts zo vaak de vraag krijgen om wenkbrauwen à la het topmodel te creëren. Een vrouw ging met hetzelfde verzoek naar een salon om permanente wenkbrauwen te nemen. Ze liep de salon echter niet met Cara wenkbrauwen uit, maar kreeg totáál iets anders. Ze deelt het verschrikkelijke resultaat…  

Microblading

Cara heeft het geluk dat ze met zulke wenkbrauwen is geboren. Zij is dan ook uitzondering op de regel. Toch zijn er genoeg vrouwen die met man en macht proberen om net zulke volle wenkbrauwen te krijgen. Een vrouw stapte naar een salon voor microblading: elk haartje wordt individueel met een microblading-blade getekend. De resultaten blijven tussen de 1 tot 3 jaar goed. 

Verschrikkelijk resultaat

De vrouw dacht met on fleek wenkbrauwen thuis te komen, maar niets was minder waar. Haar wenkbrauwen zijn totaal verpest! “Ik heb mijn wenkbrauwen vandaag laten doen. Is er een manier om ze te laten verwijderen of moet ik ze laten weglaseren? Ik ben diep bedroefd 😭,” schrijft de vrouw op Twitter. Ze deelt het verschrikkelijke resultaat op internet. 

Research doen

Het verhaal van Twittergebruiker @chaeronaea is het voorbeeld dat je nooit aan (semi) permanente make-up moet beginnen zonder research te doen en er goed over na te denken. Voor je het weet loop je een paar jaar rond met lelijke wenkbrauwen!

Lees ook:

Beeld: Brunopress | Bron: Teenvogue.com