Films & Series

YES: Heel goed nieuws over Hannah Baker en 13 Reasons Why

Hannah Baker en haar cassettebandjes houden ons in de greep. Wat en vooral wie dreef Hannah ertoe om zichzelf van het leven te beroven? Het is duidelijk: 13 Reasons Why is onze nieuwe favoriete serie en we kunnen geen genoeg krijgen van het aangrijpende verhaal. Gelukkig is er goed nieuws voor alle 13 Reasons Why-fans, en het heeft alles te maken met Hannah Baker. Spoiler alert! 

Als je het eerste seizoen af hebt gekeken dat weet je dat Hannah écht zelfmoord heeft gepleegd. Geen twist dat ineens blijkt dat het meisje toch nog in leven is. Het verhaal is hiermee niet afgelopen, het tweede seizoen is al in de maak. Omdat Hannah niet meer in leven is, zou je denken dat ze ook geen rol meer heeft in het volgende seizoen. 

Dat blijkt niet waar! Brian Yorkey, schrijver van de serie, bevestigt dat Hannah gewoon in het tweede seizoen te zien is. “Hannahs verhaal is nog niet af. Ze is een groot deel van het volgende hoofdstuk en zal nog steeds de kern van de serie vormen,” zegt hij tegen The Hollywood Reporter. In welke vorm Hannah, gespeeld door Katherine Langford, in seizoen 2 van 13 Reasons Why te zien zal zijn is nog niet bekend. Maar we hoeven in ieder geval geen afscheid te nemen van Hannah!

Lees ook:

Beeld: Brunopress | Bron: The Hollywood Reporter