Lifestyle

Horoscoop: mei 2017

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand mei jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Je bent een echt gevoelsmens. Het gevaar is dat je jezelf té veel laat leiden door emoties. Vergeet niet je verstand te gebruiken. Soms is het beter om jouw situatie van een afstand te bekijken. Wat zou je jezelf adviseren? Op werk of school kun je te maken krijgen met een plotselinge verandering. Maak je er niet te druk over, maar laat het rustig over je heen komen. 

Schorpioen
Je sociale leven staat in bloei. Je krijgt de ene na de andere uitnodiging en omringt je het liefst met veel mensen. Je knoopt makkelijk een gesprek aan en met jouw charmes verover je iedereen. Dit betekent dus ook dat het een goede maand is op liefdesgebied. Single Schorpioenen zullen wellicht iemand tegen het lijf lopen die hun hoofd op hol brengt. 

Tweelingen
Soms lijkt niks te gaan zoals jij dat wilt. Maar bedenk je dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Ben je ergens niet tevreden over? Doe er wat aan. Je hebt er niks aan om te klagen over wat je niet hebt en wat niet goed gaat. Neem verantwoordelijkheid en verander de dingen die je dwars zitten. Ook als dat betekent dat jij de eerste stap moet zetten bij een moeilijk gesprek met een vriendin of je lover… 

Kreeft
Je krijgt veel dingen voor elkaar deze maand. Alles waar jij je zinnen op hebt gezet, weet je met gemak te behalen. Dit is dan ook de perfecte maand om stappen te zetten op school- of werkgebied. Trek de stoute schoenen aan en vraag bijvoorbeeld om loonsverhoging. Met de juiste argumenten weet jij iedereen te overtuigen. 

Leeuw
Er knaagt iets aan je, Leeuw. Er zit iets dwars, maar je hebt tot nu toe niet de moed gehad om het uit te spreken. In plaats daarvan reageer je jouw opgekropte gevoelens af op anderen. Probeer deze maand jouw gevoel te uiten. Stel je kwetsbaar en open op. Wees niet bang om te zeggen wat je echt voelt. Dat werkt namelijk veel beter dan je afreageren!

Weegschaal
Deze maand merk je hoeveel lieve mensen je om je heen hebt. Het is misschien geen voetbalteam, maar het zijn wel mensen op wie je altijd kan rekenen in moeilijke tijden. En dat is heel veel waard. Niet iedereen heeft dat geluk! Het is goed om dat te beseffen en die belangrijke mensen te laten weten hoeveel zij voor jou betekenen. 
horoscoop mei 2017

Stier
Je bent jarig; het draait om jou! Hoewel je er niet van houdt om in het middelpunt van de belangstelling te staan, mag je best weleens in het zonnetje gezet worden. Verwen jezelf of laat jezelf verwennen. Merk je dat bepaalde mensen geen energie in jou steken? Daar mag je best iets van zeggen. De ander mag best weten hoeveel jij waard bent! 

Maagd
Nu is het tijd om eens van die bank af te komen! In de wintermaanden had je je voorgenomen om op tijd te beginnen met jouw Summer body, maar daar is nog niet veel van terecht gekomen. Het is nog niet te laat! Pak het sporten weer op. Niet alleen om in shape te komen, maar vooral ook om meer energie te krijgen en je goed over jezelf te voelen. 

Vissen
Je liefdesleven is op het moment een beetje onrustig. Je weet niet zo goed wat je wilt of de ander is wispelturig. De onzekere situatie bezorgt je veel stress en gepieker. Deze maand komt er gelukkig meer duidelijkheid. Bedenk voor jezelf wat je zelf wilt. Kost het je meer energie dan het oplevert? Misschien is het dan beter om er een punt achter te zetten.  

Waterman
Je vindt het moeilijk om dingen los te laten. Als je iets hebt gepland, houd je je daar het liefst aan. Hierdoor ben je soms niet zo flexibel. Probeer je deze maand juist losser op te stellen. Sta open voor nieuwe dingen. Het kan echt geen kwaad om een keer naar een feest te gaan en de volgende dag een beetje brak te zijn. Waarschijnlijk heb je een fantastische avond gehad!

Steenbok
De eerst helft van mei ben je druk bezig. Je hebt veel aan je hoofd en nauwelijks tijd voor leuke dingen. Maar in de tweede helft komt er meer leven in de brouwerij. Je zet flink de bloemetjes buiten! Je wordt best snel verliefd, dus voor de single Steenbokken zou het zomaar kunnen dat er in de tweede helft van mei iemand voorbij komt die de maand nóg leuker maakt. 

Boogschutter
Je vertrouwen in de mensen om je heen wordt deze maand zwaar op de proef gesteld. Een vriend of vriendin kan jou ergens bij helpen, maar is dat wel genoeg? Op school- of werkgebied doet zich een kans voor die je niet zomaar voorbij kan laten gaan. Het is misschien een risico, maar het kan goed zijn om in het diepe te springen.

Lees ook: