Lifestyle

Horoscoop: april 2017

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand april jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Er is iets dat je graag wilt zeggen tegen iemand die dichtbij staat, maar je weet niet zo goed hoe. Je bent niet goed met confrontatie, maar merkt aan alles dat het toch echt tijd is om het te zeggen. Ga de confrontatie aan. Het is ook niet fijn om rond te lopen terwijl je iets op je hart hebt. Je zal zien dat het uitspreken niet alleen opluchting is, maar waarschijnlijk ook de relatie met de ander verbetert. 

Schorpioen
Het wordt tijd om van de bank af te komen, Schorpioen! Je laat het allemaal een beetje versloffen de laatste tijd. Sporten heb je geen zin in, huiswerk maken kost grote moeite en aan huishoudelijke taken kom je helemaal niet toe. Je kunt wel weer een seizoen van een serie er doorheen jagen, maar nu is het moment om jezelf een schop onder je kont te geven. Het wordt tijd om aan te pakken!

Tweelingen
Gat in de hand, Tweelingen? De lente is in aantocht en dat veroorzaakt shopkriebels. We get it, je hebt zin om een heel nieuwe garderobe aan te schaffen. Maar je moet ook realistisch zijn. Je moet het doen met de inkomsten die je nu hebt. Probeer jezelf te beheersen voor onnodige uitgaven. Zoek de winkels minder op en stel jezelf bij elke potentiële aankoop de vraag of je écht gelukkiger wordt als je dat shirtje koopt.  

Kreeft
Je hebt er een handje van om dingen in je hoofd groter te maken dan ze daadwerkelijk zijn. Als iemand volgens jou iets op de verkeerde toon zegt, ga je voor jezelf invullen wat degene ermee bedoelt. En dat is gevaarlijk. Hiermee kun je vervelende situatie creëren die je makkelijk had kunnen voorkomen. Stel vanaf nu vragen en ga dan pas van iets uit, in plaats van omgekeerd. Je zal zien dat het je veel rust brengt. 

Leeuw
Als Leeuw houd je ervan dat dingen volgens jouw plan gaan. Tegenslagen verwerk je dan ook slecht. Je hebt de neiging om meteen uit je vel te schieten. Maar je hebt vast wel gemerkt boos worden geen enkele zin heeft. Werk deze maand aan het omgaan met tegenslagen. Tel tot tien en denk in oplossingen in plaats van problemen. Het komt echt wel goed, just relaaaax. 

Weegschaal
Jij beschikt deze maand over een flinke dosis energie! Iets was je eerst met moeite deed, zoals opruimen en sporten, doe je nu met zonder erbij na te denken. Alle energie zorgt voor een positieve vibe en daardoor vindt er ook een verschuiving plaats op liefdesgebied. Jouw relatie krijgt een positieve boost en als single Weegschaal leg je nog makkelijker contact dan normaal. Dit is het uitstekende moment om bergen te verzetten! 

horoscoop april leven

Stier
Er breekt een nieuw hoofdstuk aan in je leven. Je doet een volwassen stap in de goede richting. Je voelt je sterk en hebt het gevoel dat je de wereld alleen aankan. Risico is dat je emotioneel kan aflsuiten voor mensen. En dat terwijl je juist zoveel behoefte hebt aan een maatje. Stel je deze maand meer open en durf mensen toe te laten. Doe je dit niet, dan heb je de kans om jouw maatje mis te lopen! 

Maagd
Je kunt eeuwig piekeren. Vooral keuzes maken vind je enorm moeilijk. Praat met zoveel mogelijk mensen om het van een andere kant te bekijken, maar onthoud dat jij degene bent die een knoop moet doorhakken. Negeer de alarmbellen die afgaan niet, maar luister goed naar jezelf. Wat wil je écht? 

Vissen
Een relatie gaat niet vanzelf. Je bent het niet altijd eens, maar het is belangrijk om te blijven práten. Je bent een echte binnenvetter en vindt het moeilijk om je echte gevoelens te uiten. Gevolg is dat alle emoties er in een keer uitkomen en dat is niet wat je wilt. Probeer deze maand eerlijker naar jezelf en vooral anderen te zijn. Je zal zien dat je relatie juist nog meer verdiept. 

Waterman
Zit je even niet zo lekker in je vel? Dan heb je de neiging om jezelf terug te trekken en enkel oppervlakkige gesprekken te voeren. Maar je doet er beter aan om er juist op uit te trekken. Ga de deur uit en geniet van het lenteweer. Of onderneem iets geks – boek een reisje, ga op een nieuwe sport! Door dingen te ondernemen, zul je beter in je vel zitten. 

Steenbok
De afgelopen maanden waren niet altijd even makkelijk. Nu is het tijd om aan jezelf te denken! Ga de stad in en koop iets moois voor jezelf of maak een afspraak bij de kapper. Je hebt het verdiend! Door lief te zijn voor jezelf, zit je ook beter in je vel. Je voelt jezelf opbloeien. Het wordt alleen nog maar beter! 

Boogschutter
Je bent niet iemand die snel verliefd wordt. Je bent een spontaan persoon die makkelijk mensen ontmoet, maar die ene speciale persoon komt niet vaak voorbij. En dat kan best frustrerend te zijn. Geef de moed niet op. Cupido is deze maand goedgezind en het zou zomaar kunnen dat het deze maand raak is, waarschijnlijk bij iemand waar je in eerste instantie niet aan hebt gedacht. 

Lees ook:

Beeld: iStock