Fashion

Zweedse bloggers

Zweedse bloggers zijn hip! Er zijn een heleboel meiden uit dit Scandinavische land, rond de 18 jaar, die een eigen blog bijhouden en schrijven over hun daily life, fashion, party’s en nog veel meer. Deze blogs krijgen elke dag meer dan 100.000 bezoekers, en ze verdienen dan ook heel goed met hun blog! Girlscene zette de leukste blogs op een rijtje.

Oja: alle blogs zijn ook in het Zweeds, dus praktisch onleesbaar voor ons. Maar lang leve Google Translate!

Kenza Zouiten (www.kenzas.se)
Dit is een 18-jarig Zweeds-Marrokaans meisje die op haar 16e besloot om een blog bij te houden. Na een tijdje werd ze al bekend, vanwege haar uiterlijk en haar persoonlijkheid. Ze is model, heeft een eigen kledinglijn en was de eerste zweedse blogger met meer dan 100.00 bezoekers op een dag! Ik vind haar persoonlijk heel erg mooi. Ze is vooral fan van enorme bling bling sieraden, die ze dan ook graag op haar blog showt.

-

-

Isabella Lowengrup (www.blondinbella.se)
Isabella is een 18-jarig beroemdheid in Zweden, die veel te zien is op party’s en rode loper events. Ook doet ze lezingen in heel Zweden. En of dat nog niet genoeg is: ze heeft sinds kort ook een eigen kledinglijn! Het is een supermooi meisje dat blogt over haar kleding, maar ook over haar vrienden, feestjes en over eten. Erg leuk!-

-

Alexandra (www.Kissies.se)
Alexandra is een 18-jarig Zweeds meisje die zichzelf Kissie noemt. Ze wordt enorm gehaat vanwege haar domme opmerkingen, haar verslaving aan plastische chirurgie en door het afzeiken van andere bloggers. Maar dat maakt haar juist zo populair en op dit moment heeft ze de meeste bezoekers van al deze blogs…. Opvallend zijn haar enorm slutty poses, de blingbling, de opgeblazen borsten….

-

-

-

Anchise (www.fokis.se)
Anchise is een 18-jarig kleurrijk en vrolijk meisje dat oorspronkelijk uit Thailand komt. Ze heeft een super cute stijltje, met grote ogen, poofy haar en grappige Aziatische invloeden. Ook blogt ze regelmatig over eten.

-

-

Karna (http://karnaah.devote.se/)
Blonde krullen, een typisch Scandinavisch kledingstijltje en een voorliefde voor muziek en celebs. Ze woont in Malmö en blogt regelmatig. Ook leuk: ze maakt graag collages van allerlei trendy items!

-

-