Fashion

Girlscene streetstyle: Anna

Wekelijks gaan redactrice Danique en stagiaire Shelley de straat op om hippe meiden te spotten. Zoekend naar nieuwe trends, eigenzinnige outfits en een compleet eigen stijl. Natuurlijk zijn we dan ook benieuwd waar deze meiden hun outfits scoren en welke merken zij nu eigenlijk het liefst dragen. Deze keer: Anna

We spotten Anna op de Dam met haar opvallende metallic, oranje tas. Anna is 21 jaar en is model bij Max Models. Zo heeft Anna onder andere voor merken als Otazu, Cacharel (het parfum Anaïs Anaïs) en Blue Blood gewerkt. Ze omschrijft haar stijl als een mix van New York meets Parijs en Rock Classic.

Ze heeft geen voorkeur voor een bepaald merk, maar is wel een grote liefhebber van tweedehands winkels in steden als Tokio, New York en Parijs. Haar grootste vondst is dit tweedehands jasje uit Parijs, zoals ze zelf zegt: ”Geen idee van welk merk, maar het was in ieder geval reteduur”. Echt een uniek jasje, gelet op de details en afwerking.
Verder is ze verslaafd aan het kopen van tassen. Zo heeft ze wel van elk merk één tas! Bovenstaande tas is van het Franse merk: Barbara Bui. Deze tas maakt haar outfit af, basic black gecombineerd met een eyecatcher als deze.

.

Maar dat is niet het enige wat opvalt aan haar outfit, ook haar stoere, vintage Chanel boots maakt het plaatje compleet. Gekocht in een tweedehands zaakje in New York. ”Als je in het buitenland bent, maak er dan gebruik van en ga op zoek naar de tweedehands winkeltjes. Je vindt hier unieke items die je nergens anders vindt.”

door Danique & Shelley