Fashion

Girlscene streetstyle: Melissa

Wekelijks gaan redactrice Danique en stagiaire Shelley de straat op om hippe meiden te spotten. Zoekend naar nieuwe trends, eigenzinnige outfits en een compleet eigen stijl. Natuurlijk zijn we dan ook benieuwd waar deze meiden hun outfits scoren en welke merken zij nu eigenlijk het liefst dragen. Ook vertellen zij wat de hotspots zijn, waar je zeker de leukste, hipste, uniekste en de meest aparte items kunt kopen. Deze keer: Melissa

In de Kalverstraat spotten wij de 21-jarige Melissa. Ze draagt gloednieuwe All Stars, heeft nonchalante haren, zomers bruin kleurtje en een stoere tas. Ze ziet er casual uit en haar leren jasje laat zien dat ze (on)bewust de mode volgt. Als ze gaat shoppen is ze meestal in de Kalverstraat of in de Kalvertoren te vinden. Hier vind je vooral de standaard winkels als Zara, H&M en Mango. Daarnaast vind je er ook boetiekjes als Kosiuko en Lipstick Glossy. En niet te vergeten de River Island, daar is genoeg moois te vinden!

Ze omschrijft haar kledingstijl als een compleet eigen stijl. Ze houdt zich niet bezig met de nieuwste trends, als ze iets leuk vindt draagt ze het. Ongeacht of het in is of uit. Zo ook de tas van koeienhuid die ze draagt, tijdloos, trendy en zeker een eyecatcher.

door Danique & Shelley