Fashion

Girlscene streetstyle: Karien en Cherilyn

Wekelijks gaan redactrice Danique en stagiaire Shelley de straat op om hippe meiden te spotten. Zoekend naar nieuwe trends, eigenzinnige outfits en een compleet eigen stijl. Natuurlijk zijn we dan ook benieuwd waar deze meiden hun outfits scoren en welke merken zij nu eigenlijk het liefst dragen. Ook vertellen zij wat de hotspots zijn, waar je zeker de leukste, hipste, uniekste en de meest aparte items kunt kopen. Deze keer: Karien en Cherilyn.

 

We spotten de dames Karien en Cherilyn op het Spui in Amsterdam, genietend van een fast food snack aka Mac Donalds. De verschillen tussen de twee vriendinnen zijn duidelijk zichtbaar, Karien chique/stoer en Cherilyn met een geheel eigen (aparte) stijl.

De 23-jarige Karien draagt chique kleding met een stoere twist. Ze koopt haar kleding het liefst bij winkels als: Bershka, Zara en de H&M. Het liefst draagt ze kleding waar ze zin in heeft, dus niet een geforceerde look omdat dat in is.

De 20-jarige Charilyn viel erg op door haar overknee boots en haar stoere kapsel. Net als haar vriendin Karien shopt ze het liefst bij Bershka en de H&M. Daarnaast ook winkels als Zipper en New Yorker. Over haar kledingstijl zegt ze zelf: “Ik ga totaal niet met de mode mee, behalve m’n boots die vond ik gewoon geweldig!”

door Danique & Shelley