Fashion

Zweedse bloggers deel 2

Remember het artikel over Zweedse bloggers? Bij de reacties was er wel te zien dat er vraag naar meer was! Sommige blogs halen de 100.000 bezoekers per dag dan niet altijd, maar dat maakt ze niet minder leuk. En daarom zette Girlscene voor de tweede keer de leukste en inspiratievolle Zweedse bloggers op een rijtje!

Lisa Olsson: www.Lisaplace.devote.se

Waarschijnlijk bij de meeste van jullie wel bekend. Ze blogt al sinds 2006, en dan vooral over mode en haar personal life. Nu is ze 15 jaar, en al heel erg bekend. Een aantal stylish photo’s:

-

-

My Blomquist: www.myblomquist.se

Persoonlijke favoriet, want: Origineel en nog niet superbekend. Ze heeft een vrij typerend Zweeds stijltje, maar krijgt het toch voor elkaar om er elke keer iets origineels van te maken. My is 16 jaar oud.

-

-

Carolina Engman: www.fashionsquad.com

Deze dame is een andere Zweedse schone, met een heel goed gevoel voor (onverwachte) combinaties. Zo mixt ze onder andere een floral dress met ‘zware’ sleehakken. Op haar blog deelt ze vooral veel fashion-related stuff.

-

-

Mathilda Blomquist: www.blommigt.devote.se

Ja, inderdaad het zusje van My. Ze is 14 jaar en heeft nu al een indrukwekkend gevoel voor stijl. Naast haar liefde voor kleding is het ook duidelijk dat ze het leuk vind om random pics op haar blog te zetten, zoals onder andere afstandbedieningen en bekers.

-

Emmy Danielsson: www.Djungeltrumman.se/emmylinnea

Emmy post vooral veel foto’s met willekeurige voorwerpen, en veel foto’s van zichzelf (Ook samen met vrienden). Hoewel haar outfits niet bijster vaak voorbij komen, is er toch wel te zien dat ze een verfijnde stijl heeft.

-

Door Lisa May