Fashion

De stijl van… Heidi

In de nieuwe rubriek "De stijl van…" interview ik meiden met een eigen, aparte en inspirerende stijl. Je leest over hun shoptips, eigen smaak én je kunt meteen zien hoe zij zich kleden. Watch, learn & dress!

Dit stijlinterview is met Heidi, een 18-jarig meisje dat op dit moment in Californie woont en gek is op creatief bezig zijn. Ze verkoopt zelfs haar eigen sieraden!

Vertel eens wat je over jezelf…
Ik ben Heidi, 18 jaar oud, en ben drie jaar geleden terug naar Californie verhuisd! Ik vind het hier super, en ben momenteel bezig met mijn laatste jaar high school. Volgend jaar ga ik naar de universiteit, dus daar kijk ik erg naar uit. Ik hou van lezen, schrijven, dansen, muziek, films maken en kijken en natuurlijk winkelen — eigenlijk alles waarmee ik creatief bezig kan zijn. Ook ben ik een paar maanden geleden begonnen aan mijn eigen sieraden lijn. Ik heb ook mijn eigen blog: www.thedesertfoxx.blogspot.com, waar ik ook mijn sieraden verkoop.

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Het ligt heel erg aan mijn stemming en aan de gelegenheid. Soms vind ik het geweldig om wat extra moeite te doen om er leuk uit te zien, maar op andere dagen ga ik gewoon met een joggingbroek en sneakers de deur uit. Ik denk dat ik me meer casual kleed, maar dan wel met wat leuke accessoires, een leuke tas, of wat apartere schoenen om het net iets meer ‘eigen’ te maken.

-

Shop je veel? En zoja, hoe vaak?
Eigenlijk wel! Ik denk altijd dat ik niet zoveel shop, omdat ik heel vaak gewoon maar een of twee items koop wanneer ik naar de stad ga, dus dan voelt het niet echt als shoppen voor mij. Er zijn hier zoveel winkels, en bijna op elke hoek is er wel wat leuks, dus voor mij is het echt moeilijk om geen geld uit te geven. Maar ik ga eigenlijk bijna nooit op een echte ‘shopping spree’.

Ben je van de dure merken of meer van de low-budget vondsten?
Low-budget, omdat ik weet dat ik het misschien na een paar maanden toch niet meer zo leuk vind. Maar ik heb wel een zwak voor designer tassen!

Wat zou jij nou nóóit dragen?
Hele strakke en korte topjes. Die staan me niet.

In welke stad shop je het liefst, en wat zijn dan je favoriete adresjes?
Mijn favoriete stad in Nederland is toch Den Haag. Ze hebben daar gewoon alles wat ik nodig heb, de grotere ketens zoals Zara en H&M, maar ook wat kleinere boetiekjes waarvan ik de naam alweer vergeten ben.

Heb je nog een geheime fashiontip voor de lezers?
Heb lak aan andere mensen! Doe wat je wil en draag wat jij leuk vindt.