Lifestyle

Horoscoop: maart 2017

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand maart jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Je weet goed wat je wilt. Je gaat recht op je doel af, niemand kan jou daarin stoppen. Een goede eigenschap, maar pas op dat je niet te veeleisend bent. Vooral in de liefde mag je wel wat flexibeler worden. Jouw lover kan niet aan al jouw eisen voldoen, en single Rammen doen er goed aan om meer risico’s te nemen wat betreft daten. Je zal zien dat je voor aangename verrassingen komt te staan!

Schorpioen
Het wordt steeds langer licht en de temperaturen steeds zachter. De lente is in aantocht. Misschien dat je daarom zin hebt om je kamer anders in te richten. Overbodige spullen in de prullenbak, leuke accessoires toevoegen voor een lentegevoel. Neem er de tijd voor om jouw kamer nieuw leven in te blazen. Dit werkt ook therapeutisch; door je kamer op te ruimen, ruim je ook je hoofd op. Daarna voel je je een stuk rustiger en heb je alles beter op een rijtje. 

Tweelingen
Maak deze maand meer tijd vrij voor geliefden. Soms vergeet je jouw vrienden of familie de nodige aandacht te geven. Je bent gewoon niet zo van de kleffe berichtjes. Gelukkig hoeft dit ook niet, doe het op je eigen manier. Geef ze vaker een complimentje of bied ze een luisterend oor. Het geeft jullie band ongetwijfeld een flinke boost. 

Kreeft
Wie goed doet, goed ontmoet. Jij kan deze maand wel wat karmapunten gebruiken. Help een oud vrouwtje met de boodschappen, loop een dagje mee in het asiel of kook een keer voor je ouders. Het zijn dingen die je waarschijnlijk niet vaak doet, maar waar je wel heel veel voor terug krijgt. 

Leeuw
Er is meer in het leven dan alleen school of werk. Je laat je enorm leiden door de dingen die op school of werk gebeuren, met veel kopzorgen als gevolg. Je vergeet vaak te genieten. Zonde! Dit is namelijk dé periode in je leven om eens vaker te doen waar je zelf zin in hebt. Je mag best eens uit de band springen. Buy the bag! Ga naar het feestje!

Weegschaal
Zit je wat minder goed in je vel? Word je sneller boos? Ben je constant moe? Heb je nergens zin in? Dit is misschien het laatste wat je wilt horen, maar zweten in de sportschool doet wonderen. Het is tijd om je chillpak te verruilen voor je sportoutfit – die je vast lang niet meer hebt aangetrokken. Probeer er ook gezonder bij te eten. 

Stier
Deze maand staat in het teken van uitdagingen. Je krijgt een aantal dingen voor je kiezen die op het eerste gezicht niet makkelijk zijn. Het goede nieuws: je voelt je sterk genoeg om de uitdagingen aan te gaan. Je kunt het makkelijk aan! Ga het dan ook zeker niet uit de weg. Je komt er alleen nog maar sterker en wijzer uit! 

Maagd
Sommige dingen kun je niet forceren. We know, soms wil je iets zó graag dat je het maar blijft proberen. Stiekem weet je ook wel dat het geen zin heeft. Probeer te accepteren dat sommige dingen niet meant to be zijn, hoe graag je dat ook zou willen. Wees eerlijk tegen jezelf. Sluit het af om weer open te staan voor iets nieuws. Er komt vanzelf iets op je pad!

Vissen
Je hebt behoefte aan verandering. Je bent je garderobe zat, op school of werk verveel je je en bij dat koffietentje ben je al voor de zoveelste keer geweest. We geven je groot gelijk: het is tijd voor iets nieuws! Steek er deze maand energie in om iets te doen aan de sleur. Zoek een ander bijbaantje, ga naar een ander koffietentje, fiets een andere route. Verandering begint bij jezelf! 

Waterman
Neem het leven niet te serieus, Waterman! Je bent van nature ijverig en perfectionistisch, maar het kan erg verfrissend zijn om los te laten. Niet alles is zo belangrijk als het lijkt! Houd meer rekening met jezelf. Geen zin in dat feestje? Ga niet. Belt die vriendin die urenlang over zichzelf praat? Neem niet op. Je mag best iets meer lak hebben aan iedereen ;-). 

Steenbok
Je bent er deze maand niet helemaal bij met je hoofd. Of dat met een zeker persoon te maken heeft laten we even in het midden ;-). Je bent niet zo nauwkeurig en alert als je normaal bent. Dat is niet per se erg, maar het is wel belangrijk om met beide benen op de grond te blijven staan. Dromen mag, maar laat jouw gedachten niet je leven bepalen!

Boogschutter
Je bent niet op je mondje gevallen. Meestal heeft dat een positief effect, maar niet altijd. Niet iedereen kan jouw opmerkingen waarderen. Het kan dus geen kwaad om op jouw woordkeuze te letten. Hoe je het brengt telt vaak zwaarder mee dan de boodschap! Verder kan het een interessante maand in de liefde worden… 

Lees ook:

Beeld: iStock