Fashion

Girlscene streetstyle: Annick

Wekelijks gaan redactrice Danique en stagiaire Quirine de straat op om hippe meiden te spotten. Zoekend naar nieuwe trends, hippe outfits van casual tot extravagant. Deze keer: Annick.

De 24-jarige Annick woont in Amsterdam en viel ons meteen op door haar casual kledingstijl. De leuke details die in de items verwerkt of toegevoegd zijn maken haar outfit compleet. Ze omschrijft haar stijl als bohemian meets casual. Erg leuk! Verder is Annick niet het type dat met de mode meeloopt. Ze koopt graag kleding die lekker zit, leuk uitziet en anders is dan de massa. Op natuurlijk de basics nagelaten.

Ze mixt en matcht graag verschillende kledingstukken, variërend van de H&M tot items van de River Island. Daarnaast shopt ze ook graag bij tweedehands winkeltjes en scoort ze de mooiste items in het buitenland, zoals in Indonesië en Thailand. De markt is ook een plek waar Annick vaak te vinden is, met name voor haar accessoires.

Annick heeft niet echt specifieke items die ze altijd draagt, maar sneakers, flatjes en kettingen staan toch wel bovenaan in haar top 10. ‘De laatste tijd draag ik steeds meer ringen, de armbandenfase heb ik al een tijdje achter me gelaten’.

Musthaves: een goed, passende blazer!

door Danique & Quirine