Fashion

Beauty report: 50 jaar Yves Rocher

Redactrice Danique en stagiaire Gabriella waren uitgenodigd voor de Green Lunch van het beautymerk Yves Rocher ter ere van hun 50-jarige bestaan. Deze heerlijke lunch vond in ‘Huize Frankendael’ plaats, een gigantisch landhuis in Amsterdam. En green was het daar zeker, omringd door de weelderige natuur in een prachtige tuin, genaamd: Frankendael.

Eenmaal aangekomen werden we hartelijk verwelkomd met een biologisch drankje, heerlijke cantuccini’s, spinaziesoep en ander lekkers. Alles in de groene sferen! Eenmaal genoten van alle hapjes en drankjes kon de presentatie beginnen.

Als eerste kregen we een korte opfrissing van de geschiedenis van Yves Rocher en vervolgens werden de groene projecten geïntroduceerd. Wist je trouwens dat je er bij elk ‘I Love My Planet’-product een boom geplant wordt? En daar hoef je zelf niet eens je handen voor vuil te maken. Als ondersteuning van de presentatie stonden hier en daar wat nieuwe producten, al bestaande producten en de oude flacons zoals ze vroeger waren. Dat was echt heel leuk om te zien hoe de producten in een tijd van 50 jaar zo veranderd zijn.

De eerste flacon van Camomille. In de créme worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt, waaronder het hoofdsupplement: speenkruid.

De nieuwe geur: Vanille Noire. Vanaf september verkijgbaar, de prijzen variëren van € 35 voor 30 ml en € 53 voor 50 ml.

Cure Solutions-lijn, speciaal voor verzorging, vermoeidheid en bescherming voor schadelijke invloeden van buitenaf. Prijzen variëren van € 19,90 tot € 35

De Culture Bio-lijn is speciaal voor de vermoeidheid, de hydratatie, het reinigen, het voeden en het kalmeren van de huid. De prijzen variëren van € 5 tot € 25.

Corps-Body-lijn speciaal voor het verstevigen, het kalmeren, het verzorgen en het scrubben van de huid. De prijzen variëren van € 8,50 tot € 24,90

Na afloop van de presentatie werden we naar beneden geleidt, waar vervolgens een paprikaboom werd geplant. Iedereen mocht hieraan meehelpen, erg leuk!

Toen werd de lunch klaargezet, waarvan wij natuurlijk heerlijk hebben genoten. Geheel verzorgd met ciabatta’s belegd met gevulde courgettes, parmaham & spinazie en komkommer & sla, verder was er ook nog een goedgevulde salade met asperges, brie, etc. Het was echt een heerlijke lunch en zeker biologisch verantwoord!

Na afloop kregen we ook nog een goed gevulde goodiebag mee naar huis, waarmee we ook nog één boom hebben geplant. Kortom: een geslaagde, bio-dag!

door Danique & Gabriella