Lifestyle

Horoscoop: februari 2017

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand februari jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Wees voorbereid op een onverwachte gebeurtenis. Deze maand kan er iets gebeuren waardoor je even van de kaart bent. Gelukkig ben je flexibel en kun je jezelf redelijk goed herpakken. Houd je hoofd koel, het komt echt wel weer goed. Waar een deur sluit gaat een andere open. 

Schorpioen
Je openstellen voor een ander, daar heb je soms moeite mee. Het is ook niet makkelijk om jezelf kwetsbaar op te stellen. Toch mag je dat deze maand iets meer doen. Jezelf openstellen is ook een manier van investeren in een relatie. Als het een goede relatie is dan wil degene juist weten wat er in jou omgaat. Probeer een ander meer toe te laten in jouw leven. Je krijgt er veel voor terug!

Tweelingen
Februari kan wel eens een heel belangrijke maand in jouw liefdesleven worden. Het kan twee kanten op gaan. Of het wordt een super romantische maand met veel passie, of je ziet in dat jouw scharrel toch niet de juiste persoon voor je is. Leuk of pijnlijk, maar in ieder geval heel erg leerzaam en belangrijk. Het wordt in ieder geval geen saaie maand!

Kreeft
Valentijnsdag? Daar heb jij niet zulke hoge verwachtingen van. Maar daar kun je je wel eens lelijk in vergissen. Single? De liefde is dichterbij dan je denkt. Iemand in jouw omgeving is specialer dan je denkt. Bezette Kreeften mogen dit jaar wel iets meer uitpakken op deze romantische dag. Het hoeven geen toeters en bellen te zijn, als je maar laat weten hoeveel jouw lover voor je betekent. 

Leeuw
Jij zet een grote stap in je leven. Dat brengt enige stress met zich mee. Je weet niet precies hoe het gaat uitpakken en dat is natuurlijk eng. Reageer je niet af op je omgeving, maar zorg dat je rustig blijft. Let op je ademhaling en blijf relativeren. Enne, deze Valentijnsdag wordt er eentje om nooit meer te vergeten… 

Weegschaal
Valentijnsdag kan een confronterende dag zijn voor singles. Eerlijk is eerlijk: ook jij staat er niet om te springen. Probeer niet te veel aandacht te vestigen op deze dag. Leid jezelf af met een shopsessie of verwen jezelf met jouw favoriete reep chocola. Maak je geen zorgen over je liefdesleven, er komt vanzelf iemand op je pad. Heb je wel een relatie? Wees niet te koppig door je zin door te drijven, maar sluit een compromis. 

Stier
Wat jou betreft kan het niet snel genoeg lente worden, het grijze weer doet niet veel goeds voor jouw humeur. Daarbij ben je jouw leven een beetje aan het overdenken. Ga je wel de goede kant op? Doe je wel dingen die jou gelukkig maken? Het is wel duidelijk dat je iets moet veranderen, maar je weet niet hoe. Frustrerend! Probeer het niet te forceren, een oplossing zal vanzelf op je pad komen. 

Maagd
Het wordt een rustige maand voor jou, Maagd. Geen hoge bergen of diepe dalen deze maand. Gewoon, z’n gangetje. Pluk er de vruchten van! Maak er een zen-maand van. Neem een ontspannend bad, lees het boek dat al weken op je nachtkastje ligt, zet je favoriete serie op. Even helemaal niks aan je hoofd!

Vissen
Single Vissen zijn mede dankzij Valentijnsdag hard op zoek naar de ware. De valkuil is dat je te wanhopig wordt, waardoor het averechts werkt. Ga niet te hard op zoek, maar doe gewoon leuke dingen. Dan trek je vanzelf potentiële lovers aan. Ben je een verliefde Vis? Je wilt het liefst constant bij jouw liefje zijn. Maar vergeet je vriendinnen niet! Zij verdienen ook een beetje aandacht. 

Waterman
Een verleidelijk jurkje waar je je goed in voelt, rode lippenstift en pumps. Nu is het moment om op jacht te gaan! Cupido is goed gezind en als je een beetje goed je best doet, heb je dit jaar misschien wel een Valentijn geregeld. Vergeet tussen het flirten door niet om je huiswerk te doen. Je bent deze maand niet zo gemotiveerd als normaal, dus het is belangrijk om hier iets harder aan te trekken. 

Steenbok
Misschien is het de winter, maar jij hebt weleens lekkerder in je vel gezeten. Maar hé, jij mag er wezen! Die onzekerheid is nergens voor nodig. Als je jouw ogen écht opent, dan zul je zien hoeveel aandacht je krijgt. Het is allemaal niet zo erg als je denkt. Probeer deze maand aan je zelfvertrouwen te werken. Desnoods door naar de kapper te gaan voor een boost. En zelfvertrouwen trekt aan! 

Boogschutter
Boogschutters kunnen af en toe onhandig zijn in de liefde. Deze maand heb je daar absoluut geen last van! Overal waar je komt trek je mensen aan. Over sexappeal gesproken! De kans is dan ook groot dat jij deze maand met jouw hoofd in de wolken zit. Maar het gaat niet vanzelf. Single of relatie: in beide gevallen mag je iets meer initiatief nemen. 

Lees ook:

Beeld: iStock