Fashion

Report: modeshow Next & Cutting Edge

Tijdens de Modefabriek was er ook plaats voor nieuw, jong talent! Een aantal nieuwe ontwerpers toonde hun prachtige creaties op de catwalk. Van een aparte meerminnenjas tot prachtig gedrapeerde blouses. Geweldig! Naast dat er vrouwenkleding werd geshowd, was er ook ruimte voor de mannen. Genoeg eyecandy dus voor ons vrouwen….

Redactrice Danique en stagiaire Gabriella maakten kennis met de nieuwe vrouwenlabels: Arrondissement Aq1, Sanne, Warmi, Andreea Tincu, Krizia Robustella, Max Tan, Richter Switala, Clean up nicely en Zaza & Brull.

Hierboven zie je een sneakpeek van het label Arrondissement Aq1. Dit label kenmerkt zich door de aardetinten, wijdvallende items gecombineerd met strakke shorts en tops, aparte draperingen en applicaties op de schouders.

Hierboven zie je een sneakpeek van het label .SANNE. Dit label kenmerkt zich door de vrouwelijke jurkjes, zoete kleurtjes gecombineerd met blauw en lieflijke prints als bolletjes en strikjes.

Hierboven zie je een sneakpeek van het label Warmi. Dit label kenmerkt zich door de speelse poedels, gebreide truien en strokenrokjes. Daarnaast zien we hier ook veel aardetinten gecombineerd met wat fellere kleuren als turquoise.

Hierboven zie je een sneakpeek van het label Andreea Tincu. Dit label kenmerkt zich door de sterke contrasten: grijs gecombineerd met hardrood/roze.

Hierboven zie je een sneakpeek van het label Krizia Robustella. Dit label kenmerkt zich door de vele kleuren en prints. Van zwierige jurkjes tot strakke catsuits waar je wel het figuur voor moet hebben!

Hierboven zie je een sneakpeek van het label Max Tan. Dit label kenmerkt zich door de weelderige, gedrapeerde items en de mysterieuze looks. Let vooral op hoe de modellen zijn gestyled: mysterieuze Batman hoofddeksels en zwarte lak plateaus.

Hierboven zie je een sneakpeek van het label Richter Switala. Dit label kenmerkt zich door de luchtig, gedrapeerde items en pastelkleuren. Vrouwelijk, stoer en elegant! Let vooral op het prachtige nekdecolleté.

Hierboven zie je een sneakpeek van het label Clean Up Nicely. Dit label kenmerkt zich vooral door de vele lagen, kleuren, stoffen en texturen. Daarnaast is ook bijna elk item afgewerkt met een sleep, zie bijvoorbeeld de eerste foto. Hier zou je denken dat het een trouwjurk is, maar het is toch echt een gigantische sleep aan een jas.

Hierboven zie je een sneakpeek van het label Zaza & Brull. Dit label kenmerkt zich vooral door de ronde vormen, gemaakt van sponsachtig materiaal. Het geeft een beetje een zeemeerminnensfeer, maar is ook heel futuristisch.

door Danique & Gabriella