Fashion

De stijl van… Cindy

In de rubriek "De stijl van…" interview ik meiden met een eigen, aparte en inspirerende stijl. Je leest over hun shoptips, eigen smaak én je kunt meteen zien hoe zij zich kleden. Watch, learn & dress!

Dit stijl interview is met Cindy. Deze Belgische fashionista loopt dagelijk over de Meir en langs vintagewinkeltjes in Antwerpen.

de stijl van... cindy

Vertel eens wat je over jezelf. Hoe oud ben je, wat zijn je hobby’s…
Mijn naam is Cindy. Ik woon in Mechelen, dicht bij Antwerpen, en ik ben 18jaar. Ik studeer ‘Medical Management Assistant’, ook wel medische secretaresse genoemd, en naast mijn studie ben ik al een aantal jaren bezig met het bijhouden van een modeblog! Dit is dan ook mijn grootste hobby. Wekelijks shoppen en trends bijhouden, dat is wat ik het liefste doe!

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Ik heb mijn stijl altijd omschreven als ‘casual met een eyecatcher’. Basic kleding met opvallende schoenen of make-up. Er is altijd een klein detail dat de outfit af maakt.

de stijl van... cindy

Shop je veel? En zoja, hoe vaak?
Toch wel minstens twee maal per week. Ik zit in Antwerpen op school, in een zijstraatje van de Meir, en dan kun je het echt niet weerstaan… al die winkels!

Ben je van de dure merken of meer van de low-budget vondsten?
Mijn outfits zijn totally low-budget! Ik kan geen grote bedragen uitgeven aan kledingstukken omdat ik vaak alles maar 1x draag. Er zijn natuurlijk wel uitzonderingen zoals een Louis Vuitton tas of de exclusieve collecties zoals H&M en Lanvin.

de stijl van... cindy

Wat is volgens jou dé modetrend van dit moment, en wat gaat er volgend seizoen hip worden?
Op dit moment? FAUX FUR! Dit zie je echt overal! Ik ben er zelf ook helemaal gek van dus ben wel blij dat het zo ‘in’ is! Naast de Faux Fur is ook de kleur ROOD helemaal in! In kledij, schoenen en accessoires.

de stijl van... cindy

Wat zou jij nou nóóit dragen?
Ze zeggen altijd ‘Zeg nooit nooit!’ Maar Crocs krijg je echt niet aan mijn voeten! Voor de rest heb ik alles wel eens geprobeerd!

de stijl van... cindy

In welke stad shop je het liefst, en wat zijn dan je favoriete adresjes?
Ik hou van Antwerpen! Ik ben blij dat ik in Antwerpen naar school ga. De Meir is het meest bekend maar de Kloosterstraat is ook helemaal hip als je van vintage houdt! En vergeet zeker de Jutka & Riska niet in Antwerpen.

Heb je nog een geheime fashiontip voor de lezers?
Draag wat jij mooi vindt en waar jij je goed in voelt. Als iets een ‘trend’ is, betekent dat niet altijd dat je het dan ook moet gaan dragen. Blijf jezelf en trek je niets aan van anderen, jouw stijl maakt jou uniek!

Bekijk ook de site van Cindy, www.glamourblog.tk.