Fashion

Fashionista Nhung in Parijs

Nhung woont in de meest romantische stad ter wereld en ze begeeft zich vaak tussen de moderedacteuren en designers. Speciaal voor Girlscene heeft deze fotografe een dagboekje bijgehouden van de Parijs Fashion Week, inclusief streetstyle kiekjes! Maar voor we beginnen.. Nhung, vertel eens wat meer over jezelf!

Laat ik mijzelf eerst introduceren met twee kusjes, te beginnen bij rechts. Want zo doen ze dat hier in Frankrijk. Smak Smak!

Fashionista Nhung in Parijs

Ik ben Nhung Nguyen (21). Voor diegenen die geen flauw benul hebben hoe mijn naam uit te spreken? Denk aan een fashionista in een snel voorbij razende rode Ferarri FF. 
Al sinds mijn geboorte heb ik het geluk om bij modegerelateerde evenementen aanwezig te zijn. Vraag me niet waarom en hoe, want dat vraagstuk is even ingewikkeld als de onoplosbare vraag What to do in life?

Net als veel andere mensen, ben ik druk bezig om die filosofische vraagstuk op te lossen: toen ik een willekeurige Europese stad mocht uitkiezen waar ik een half jaar zou willen verblijven, ging mijn gedachte direct naar Parijs: de stad van de (soms betaalbare) liefde, de extravagante winkels, te dure cafeetjes, de onverdraagbare metrogeur, de Eiffeltoren en natuurlijk de MODE.

Fashionista Nhung in Parijs

Mijn hoofddoel is eigenlijk om hier een half jaar Vietnamees te studeren (mijn roots). Echter zit ik hier al een maand en kwam ik er gauw achter dat ik ook totaal geen problemen zie in uren en dagenlang winkelen in Les Galleries de Lafayettes, champagne drinken met aantrekkelijke en rijke jongens in luxe clubs, Fashionshows bezoeken tijdens de Paris Fashion Week 2011 en modefeestjes bijwonen.

En dat alles wil ik graag met jullie delen!
Geniet van mijn verhalen en foto’s!

Liefs Nhung Nguyen

Foto’s: fashionradarparis

Houd Girlscene in de gaten voor streetstyle reports en leuke anekdotes van Nhung tijdens de Paris Fashion Week en haar verblijf in Parijs!