Fashion

Fashionista Nhung in Parijs

Nhung woont in de meest romantische stad ter wereld en ze begeeft zich regelmatig tussen de grootste moderedacteuren en designers. Speciaal voor Girlscene houdt deze fotografe een dagboekje bij van haar verblijf in Parijs. Na Paris Fashion Week, nu streestyle foto’s in de vintagewijk Le Marais en een koffiedate met model Baptiste. Lees hier meer over Nhung.

Koffietijd met Baptiste Giabiconi.
Dat Franse koffie slecht is, is net als de onuitroeibare misvatting als dat oude auto’s mooi zijn en halogeenlampen lelijk.

Ik bevond me in Café de Flore: een plaats dat eeuwenlang bekend staat om haar hoge intellectuele gehalte, gelegen op de hoek van Boulevard Saint Germain. De plek waar filosoof Jean Paul Satre graag zijn onberedeneerde pessimistische overtuigingen op tafel legde terwijl feministe en ook filosoof Simone de Beauvoir apathisch om zich heen keek. De plek waar de sleutelfiguren van de film- en muziekwereld graag hun werk bekritiseerden, een plek waar ik mijn inspiratie voor het leven vandaan hoopte te halen.

Net toen ik een nip wilde nemen van mijn grote cappuccino, zag ik Baptiste Giabiconi binnenkomen: de knappe muze van Karl Lagerfield en één van de best betaalde mannelijke modellen ter wereld. Hubba hubba! Op een schaamtevolle manier verslikte ik me, waarna de hele zaak mij observerend aankeek. Wat daarna gebeurde, was niet gezond maar wel redelijk amusant: Baptiste ging naast me zitten en vroeg of het wel goed met me ging.

Ik probeerde zo onverschillig mogelijk te knikken, wat resulteerde in een theatrale stiksessie van ongeveer vijftien seconden. Ik kon wel door de grond zakken als hij niet vroeg of een frisse wandeling mij goed zou doen. Een moment later liep ik pratend met Baptiste over de Boulevard van Saint Germain: een prachtige locatie om kleine boetiekjes te bezoeken en blijkbaar een perfecte locatie om levensinspiratie op te doen. Mijn dag kon niet meer stuk!

Dat moment moest natuurlijk wel vastgelegd worden. Say smile!

Fashionista Nhung in Parijs

Diezelfde week liep ik door de prachtige wijk Le Marais, waar ik deze wildlopende fashionista’s op camera heb vastgelegd. Die moest ik natuurlijk even met jullie delen. Bekijk het streetstyle gehalte in deze trendy buurt van Parijs!

Parijs le marais

Parijs le marais

Parijs le marais

Parijs le marais

Parijs le marais

Lemaraisparisfashionweeknhung

Lemaraisparisfashionweeknhung

Lemaraisparisfashionweeknhung

Lemaraisparisfashionweeknhung

Lemaraisparisfashionweeknhung

Liefs Nhung Nguyen

Foto’s: fashionradarparis

Must reads 👀