Lifestyle

Horoscoop: januari 2016

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand januari jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Nieuw jaar, nieuwe kansen! En zo zie jij het ook echt. Grijp het nieuwe jaar aan om schoon schip te maken. Ruzie met een vriendin? Dit is je kans om het bij te leggen. Niet tevreden met werk of studie? Zet alles op een rijtje en probeer de situatie te veranderen. Zit je niet lekker in je vel? Eet vanaf nu gezond en sport regelmatig. Het is niet te laat om het roer om te gooien!

Schorpioen
De gezellige kerstdiners en het onvergetelijke Nieuwjaarsfeest zijn achter de rug. Januari is een rustige maand wat betreft feestdagen en vrije dagen. Nu val je in het zogenoemde zwarte gat. Je mist de knusheid van de kerstboom en de gezelligheid van je familie en vrienden. Probeer niet te zwelgen in zelfmedelijden en blijf positief. Knusheid kun je ook creëren met kaarsen en vrienden en familie kun je altijd bellen. En hé, nog maar paar maanden en dan is het weer kerst ;-). 

Tweelingen
2016 staat niet bekend als een heel goed jaar. Voor jou kon het jaar ook beter. Gelukkig is er een nieuw jaar aangebroken. Dit jaar staat volledig in het teken van zelfontwikkeling. Je zal er de komende maanden achterkomen wie je écht bent en wat je wilt. En dat begint al in januari. Misschien komt het wel doordat er een nieuw jaar is aangebroken, maar je vraagt je ineens af of je wel blij bent met hoe jouw leven nu is. Wellicht heb je daar geen antwoord op, en dat is niet erg. Verandering is in zicht!

Kreeft
Eén ding is volop aanwezig in januari: de liefde. De relatie van bezette Kreeften krijgt een boost. Jouw lover heeft ineens nog meer oog voor jou dan normaal, de passie spat ervan af! Het kan ook geen kwaad om jouw lover te laten weten hoeveel hij/zij voor jou betekent. Iedereen wil zich gewaardeerd voelen! Single? Jij bent niet op zoek naar een eendagsvlieg, je wilt iemand die jou echt ziet zitten. Don’t settle for anything less. Degene zal vanzelf voorbij komen. 

Leeuw
Jouw uitdaging voor januari? Zen blijven. Er breekt een roerige maand aan. Niet per se in negatieve zin, maar jouw geduld en stressbestendigheid worden op de proef gesteld. Houd je hoofd koel. Je hebt de neiging om over de controle over proberen te nemen, maar dat werkt soms averechts. Je kunt niet alles onder controle hebben. Probeer er niet krampachtig aan vast te houden, maar go with the flow. Het is nergens voor nodig om je overal zo druk om te maken!

Weegschaal
Heerlijk! De feestdagen zijn voorbij. Geen stress meer voor cadeautjes en kledingkeuzes. Je gaat een rustige maand tegemoet en dat is precies waar jij behoefte aan hebt. Ga eindelijk eens in bad met een geurkaarsje en jouw favoriete tijdschrift, houd een seriemarathon en slaap in het weekend lekker lang uit. Het is me-time! Na de dure en stressvolle decembermaand is het goed om even aan jezelf te denken. 

Stier
Als Stier ben je best nuchter, maar een nieuw jaar voelt toch altijd een beetje gek. Je vraagt je af wat er op jou te wachten staat, of het komende jaar jou wel goede dingen zal brengen. Het is niet verkeerd om in de toekomst proberen te kijken, maar let op dat je niet naar de negatieve kant slaat. Denk niet aan wat er fout kan gaan, maar denk in doelstellingen. Wat wil je dat er verandert in 2017? Waar wil je aan het einde van het jaar zijn? 

Maagd
Er zijn wat spanningen in jouw leven. Misschien is het thuis wel niet zo gezellig, moet je dealen met een lastige baas of leraar, of loopt het in de liefde niet zo soepel. Je kan twee dingen doen: jezelf erover opvreten of accepteren dat het zo is. Het kan niet altijd geweldig gaan. Maar geen paniek, aan het einde van de maand ziet het er al veel beter uit. Laat je niet uit het veld slaan!

Vissen
Die kerstdiners en borrels waren gezellig, maar nu is het tijd om aan je gezondheid te denken. Je kunt niet meer ongegeneerd kerstkransjes in je mond schuiven. Je merkt ook wel dat je daar niet gelukkig van wordt. Nu is het moment om de kerstkransjes te verruilen voor fruit en groente, en skip een Netflix-aflevering voor een uurtje in de sportschool. 

Waterman
Jij zit deze maand lekker in de flow, Waterman. Het kan in kleine dingen zitten. Je hebt de juiste rij gekozen, vindt een zitplekje tijdens het spitsuur of haalt nét op tijd de bus. Je hebt dan wel een drukke agenda, maar haalt deadlines met gemak en hebt veel productieve dagen waarbij er veel van de to do lijst wordt gestreept. Was elke maand maar zo productief en fijn! 

Steenbok
De maand verloopt nogal wisselend. Het ene moment voel je je goed en krijg je veel dingen gedaan, dan heb je weer een sombere bui en weinig energie. Met een goed humeur verdraag je alles beter, maar bedenk ook dat die sombere buien er mogen zijn. Het is niet erg om af en toe een dipje te hebben. Maar vecht je eruit en blijf er niet in hangen. Morgen weer een dag! 

Boogschutter
Het wordt een bijzondere maand voor jou, Boogschutter. Je laat meer van jezelf zien en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. Daarom kan er een kans voorbij komen die je met beide handen aan moet grijpen. Denk niet te makkelijk dat alles vanzelf wel goed komt, als je iets écht wilt is het goed om er achter aan te gaan. Op liefdesgebied wordt het ook spannend. Single Boogschutters doen er goed aan om op stap te gaan… 

Lees ook:

Beeld: iStock