Fashion

Report: met Rimmel naar Londen!

Zoals jullie misschien al via Twitter weten, vloog redactrice Esmée vorige week met veertien andere beautyjournalisten en bloggers met Rimmel naar Londen. Lees hier haar verslag!

Dit zijn de leuke dingen die bij mijn baan komen kijken! Al weken verheugde ik mij op de persreis naar Londen en eindelijk was het dan zover! Ik moest er natuurlijk wel even wat voor over hebben; om vier uur ’s ochtends ging mijn wekker! Met kleine oogjes pakte ik m’n spullen en vertrok ik in het pikkedonker richting Schiphol. Om 8.00u vlogen we en om 8.10 (lang leven het tijdsverschil!) kwamen we aan.

londenrimmelrimmellonden

De eerste uitzichten vanuit de taxi in Londen

We werden met z’n allen in een taxi naar het poepie-chique hotel gebracht, waar iedereen snel incheckte want we hadden maar ongeveer twee vrije uurtjes daarna!

londenrimmel

Het overgrote deel van de groep haastte zich richting Oxford Street…

londenrimmel

…om daar onder andere Primark leeg te kopen!

londenrimmel

Mijn vlieg + shopoutfit. Inclusief charmante pose (not)

De koffers waren gedropt en we liepen snel naar Oxford Street. We konden ons geluk niet op, want dé winkelstraat van Londen zat om de hoek bij ons hotel! Ik startte bij Primark waar ik een leuke winterjas, twee paar pumps, jurkjes en een trui scoorde. Snel rende we door naar New Look. En Forever21 en, o nee toen was de tijd alweer om! We raceten terug naar het hotel, deden snel andere outfits aan en stapten in de taxi, op naar Kate!

londenrimmel

Jammie!

londenrimmel

Overal moest natuurlijk getwitterd worden! Hier zie jebeautybloggers Cynthia, Mascha en de Belgische fashionblogger Sofie

londenrimmel

Iedereen zat voor de persconferentie klaar met smartphones, fototoestellen en videocamera’s! V.l.n.r. Debbie van Beautyscene.nl, Mascha van beautygloss.nl en Cynthia van Misslipgloss.nl

londenrimmel

En daar was Kate dan eindelijk!

londenrimmel

En Solange en Georgia!

londenrimmel

Twee modellen met de Londen looks inclusief twee kleuren uit Kate’s lipstickcollectie

londenrimmel

Het mooie Claridge’s Hotel 

londenrimmel

Mijn outfit voor de persconferentie & lunch

Voordat we Kate Moss, Solange Knowles en Georgia May Jagger (drie gezichten van Rimmel) konden zien op de persconferentie, kregen we een lunch met allerlei hapjes en (overheerlijke) cupcakes. De lunch en de conferentie werden gehouden in het Claridge’s Hotel, echt een a-dem-be-ne-mend hotel!

Tijd voor de conferentie! Niet alleen Nederlandse journalisten waren aanwezig, maar ook pers uit onder andere Australie, Afrika en Japan was er! Op het podium beantwoorde (verlegen) Kate vluchtig een vraag, waarna ze snel weer terugging. Gelukkig hebben we een filmpje kunnen vinden waarin ze iets meer vertelt!

 

Daarna konden we meedoen aan (nagel)workshops en konden we alle nieuwe producten van Rimmel eens goed bekijken. Behalve de vier prachtige Kate-kleuren heeft Rimmel ook weer geweldige mascara’s ontwikkeld, iets waar het merk bekend om staat.

londenrimmel

De Rimmel taxi’s

Eenmaal terug in het hotel hadden we nog een klein uurtje vrije tijd. De meesten journalisten deden even snel een dutje en mijn ogen zeurden daar ook om, maar ik dacht: ‘Hoe vaak ben ik nou in Londen? Ik ga nog even snel naar Topshop!’. Annic van Ilovefashionnews.com dacht hetzelfde. Onderweg maakten we samen nog erg leuke streetstylefoto’s, die zullen we uiteraard binnenkort plaatsen!

londenrimmel

Ik pakte ook even mijn rode loper moment!

’s Avonds stiftten we onze lippen met Kate lipstick nr. 01 (de rode kleur die Kate ook op de persconferentie droeg), trokken onze hakken en jurkjes aan en we gingen op naar het grote feest! Daar stonden de cocktails al voor ons klaar en mochten we in een fotohokje hilarische foto’s maken! Ik deed dat met Marieke, hoofdredactrice van Stars.

londenrimmel

londenrimmel

Kate voordat ik haar tegenkwam!

londenrimmel

Kate!

londenrimmel

Solange!

Vlak na het fotomoment, liep ik naar de ingang om wifi te regelen (we moeten natuurlijk wel twitteren!) en toen gebeurde het. Plotseling werd ik tegengehouden door wat beveiligers en voor ik het wist stond Kate voor mijn neus! Zonder schaamte trok ik mijn iPhone en kiekte ik vlak voor haar gezicht een foto. Sorry Kate! Daarna liep ik verder door naar de ingang en toen stond Solange nét een interview aan Vogue TV te geven, weer een foto dus!

londenrimmel

Mijn outfit voor de terugweg

De volgende ochtend hebben we heerlijk uitgebreid ontbeten en toen was ons avontuur alweer over!

Weten jullie nog de Behind the Girlscenes waarin we over Primark vertelde? Ik heb toen twee tassen vol met outfits gehaald voor Londen! Alle kleding (behalve het leren jasje) komt dus van Primark!

Door Esmee