Fashion

Behind the Girlscenes

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield…

De meeste uren brengen we door op de redactie. We doen wat riverdance-kunstjes op het toestenbord (lees: heel veel schrijven), bewerken foto’s tot het juiste formaat, laden de boel in, sturen stagiaires, columnisten en de beautyblogger aan en mailen heel veel met pr-bureaus. Maar er is meer! Zo hebben we deze week een traantje weg moet pikken omdat het Esmée’s laatste weekje op de Girlscene redactie was, waren er veel cadeautjes, heeft Marjolein tips van een visagiste gekregen over hoe we er dit najaar volgens de laatste trends bijlopen en last but not least, hebben we Annemerel, de ‘nieuwe’ Esmée, verwelkomt!

450 leuke artikelen, ontelbaar veel lachbuien en gezellige redactie-momenten verder, is het nu toch echt tijd om afscheid te nemen van onze favoriete Nederlandse Anna Wintour Esmée. Snik…

behind

Haar bureau vol met kleurrijke fotolijstjes en andere spulletjes moet nu toch echt leeggeruimd worden.

behind

behind

In plaats dat Esmée afscheidscadeautjes moest krijgen, kreeg de redactie veel lekkers en lieve cadeautjes van Esmée! How cute!

behind

We kregen een onderzettertje met allemaal een andere spreuk die bij ons paste en Marjolein kreeg deze lieve theemok en… OB’s! Nu hoeft ze deze nooit meer van Esmée te lenen!

behind

behind

behind

Er was ook make-up, veel make-up! Marjolein, Ze-redactrice Jet en Fashionscene-redactrice Danique luisteren aandachtig naar de tips die de visagiste van New York Color geeft over de laatste najaarstrends.

behind

Niet alleen kregen ze tips over make-up, ook kwamen ze met tassen vol oogschaduw, mascara, lipgloss en gezichtspoeder teruggelopen naar hun bureaus!

behind

We waren op de redactie helemaal happy toen we deze uitnodiging van Lily’s Cupcakes kregen. Volgende week dinsdag gaan Marjolein en Evi namelijk op bezoek bij Lily. Dat wordt smullen!

behind

Esmée is Annemerel druk aan het uitleggen hoe het systeem van Girlscene werkt. Even een kiekje tussendoor meiden!

behind

Annemerel krijgt op haar eerste werkdag meteen te zien waar de post naar toe moet worden gebracht.  

Tot volgende week! 

Wat hebben jullie gedaan deze week?

Door: redactie Girlscene