Fashion

Report: Zoetigheid bij Lily’s Cupcakes

Macarons, chocolade bonbons, amandelkoekjes, thee en waar het gister allemaal om draaide: cupcakes! En dan niet zomaar cakejes met een glazuurlaagje eroverheen, het waren namelijk Lily’s Cupcakes!

lily

Zoals we vorige week zondag in Behind the Girlscenes vertelden, waren we gisteren uitgenodigd bij Lily’s Cupcakes. Marjolein, Evi en Fashionscener Danique konden deze uitnodiging natuurlijk niet afslaan en reisden gistermiddag af naar het dorp Lijnden, dat in de buurt van Amsterdam ligt. De reden dat we uitgenodigd waren en lekker mochten smikkelen van Lily’s Cupcakes, is dat het kookboek en het exclusieve servies van Lily’s geïntroduceerd werd. Angelie Kaag en Cécile Wijdens, de dames van Lily’s Cupcakes, waren gisteren in de zevende hemel, eindelijk was het zover: een eigen kookboek en servieslijn! Het kookboek staat vol met overheerlijke cupcake receptjes, dus meiden: we hebben voortaan bij elke gelegenheid wel een goede reden om deze sweet snacks te bakken!   

lily

lily

lily

De twee dames gingen in 2009 op zoek naar ingrediënten voor dé ultieme cupcake. ‘Wat ze in New York kunnen, kunnen wij ook’, dachten Angelie en Cécile. En met succes! Met onder andere de Red Velvets, Sparkling Vanillas, Lemon Twists veroveren ze onderhand heel Nederland! Cupcakes zijn mede door Lily’s hier weer helemaal hot.

lily

lily

lily

Nu, in november 2011 gaan de twee cupcake experts een nieuwe uitdaging aan en verbreden hun markt door een eigen kookboek en superzoete servieslijn uit te brengen. Gisteren hebben wij, als één van de eersten, het servies in handen mogen nemen en de lekkere receptjes uit het kookboek gelezen. Marjolein, Danique en ik zijn in ieder geval al fan van Lily’s schattige theepot, mokjes, cupcakebordjes en recepten! Angelie en Cécile hadden ook nog een leuke verrassing voor ons, we kregen het kookboek en een mok van Lily’s cadeau! Dus binnenkort is het cupcake time op de redactie (jammm)!

lily

lily

lily

Het servies is helemaal Lily’s door de roze en turquoise kleuren. Angelie en Cécile hebben gekozen voor een fifities, retro look. De schattige kartelrand die in bijna alle items terugkomt, lijkt op een cupcake vormpje en maakt het servies helemaal af! Gebaksborden, mokken, bakjes, een theepot en een taartplateau, maar ook ovenwanten, theedoeken en een schort. Lily’s lijn bestaat uit alles wat nodig is om cupcakes te maken, en ze te serveren!

lily

lily

lily

Jullie zullen nu vast wel met de brandende vraag zitten: ‘Waar is Lily’s kookboek en servies verkrijgbaar?’ De vestigingen van Cook&Co hebben de eer om Lily’s items te verkopen.

lily

lily

Angelie en Cécile op de foto met de heren van Cook&Co en in het midden Dani Bles.

Bakken jullie wel eens cupcakes?

Door Evi