Fashion

Behind the Girlscenes

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield…

De meeste uren brengen we door op de redactie. We doen wat riverdance-kunstjes op het toetsenbord (lees: heel veel schrijven), bewerken foto’s tot het juiste formaat, laden de boel in, sturen stagiaires, columnisten en de beautyblogger aan en mailen heel veel met pr-bureaus. Maar er is meer! Deze week had Marjolein de griep te pakken (aww), dus was het een stuk minder gezellig op de redactie en waren Annemerel en Evi druk, druk, druk! Evi is naar de finale van HNTM 2011 geweest, er kwam leuke post op de redactie en we mochten schoenen uitzoeken bij het Nelly High Heels Event! Bekijk afgelopen week in foto’s:

behind

Maandagochtend kreeg Evi een telefoontje van een zieke Marjolein. Ze had de griep te pakken. Evi redde zich prima. Helemaal in gedachten, is ze druk aan het typen!

behind

Evi heeft op de after party van de finale van HNTM 2011 winnares Tamara gestrikt om samen met haar moeder en vriendje op de foto te gaan voor alle Girlscene-lezeressen! Tamara’s moeder heeft haar hakjes maar even uitgedaan… Waarschijnlijk had ze zo’n last van haar voeten dat ze haar schoenen maar aan de kant gooide.

behind

Woensdag en donderdag was ook Annemerel a busy lady. Ze werkt zelfs op twee schermen tegelijk! 

behind

Fashionscener Daphne zag er net als altijd weer fashionable uit! Deze leuke haarband had ze gescoord bij Primark!

behind

De postbode kwam ook deze week weer tientallen pakketjes brengen. In één van de pakjes zaten deze hippe nepwimpers! Volgende week meer hierover, want Girlscene gaat ze testen…

behind

Wat een top hoofdredactrice is Marjolein ook! Zelfs als ze met hoge koorts op bed ligt is ze nog stand-by! We kregen deze week veel lieve sms’jes, WhatsApps en mailtjes.

behind

Deze keer geen Starbucks Coffee, maar een mok met thee. Op de redactie zijn we allemaal echte ‘theeleuten’.

behind

behind

We waren erg verrast toen we te horen kregen dat we bij het Nelly High Heels Event een paar schoenen uit mochten zoeken. Alle hakken waren ook echte ‘high heels’.

behind

De eerste 150 bezoekers bij het Nelly High Heels Event kregen ook een paar schoenen gratis. Ongeduldig en enthousiast stonden de meiden in de rij. Nog heel even wachten girls, het is bijna 19.00 uur!

behind

De hoge hakken waren er in allerlei leuke kleurtjes. Welk paar moeten we nu kiezen?!

Tot volgende week!

Wat hebben jullie gedaan deze week?

Door: redactie Girlscene