Fashion

Report: Nelly High Heels Event

Honderden meiden zijn gisteravond afgereisd naar Amsterdam om bij het Nelly High Heels Event aanwezig te zijn. Ook Evi is een kijkje gaan nemen bij deze bijzondere happening!

Al een paar maanden reist de Scandinavische webshop Nelly.com door heel Europa om hun mooiste high heels te presenteren. De komende dagen is Nederland het gelukkige landje waar Nelly een bezoekje aan brengt. Gisteravond trapte Nelly af in onze hoofdstad en verraste de webshop honderden gillende meiden in Amsterdam. De hoge hakken werden niet alleen tentoongesteld, de eerste 150 meiden mochten ook nog eens een paar gratis uitzoeken! En de eerste 100 kregen ook nog eens goed gevulde goodiebag mee naar huis.

nelly

Een paar meiden stonden te wachten tot ze naar binnen mochten.

Samen met Daphne en Lenny van Fashionscene ging ik gisteravond richting het Nelly High Heels Event in Amsterdam. Omdat het net te ver was om te lopen, pakten we de fiets. Of ja, Daphne en Lenny pakten de fiets en ik mocht bij Daphne achterop. Slalommend de winkelstraten door (wat eigenlijk niet mag), bruggetjes over en een paar minuutjes later zagen we om de hoek de vlaggen met het logo van Nelly wapperen bij restaurant BoCinq.   

nelly

nellt

nelly

Bij alle hakken stonden kaartjes met de naam van de schoen.

Toen we bij BoCinq aankwamen, was het erg rustig buiten. Waar was die lange rij met ongeduldige meiden gebleven? Rillend van de kou en afvragend waar iedereen was, liepen we naar binnen. Wat bleek: honderden dames stonden niet buiten te wachten, maar stonden binnen in de rij! Wat een drukte! Wilde je één van de eerste 150 zijn, dan moest je gister al vroeg naar de Prinsengracht 494 afreizen. Om 17.00 uur stonden er namelijk al meiden voor de deuren van BoCinq! Want voor een paar gratis hakken heb je toch alles over ladies!?

nelly

nelly

The man that makes us happy… Andreas!

Andreas, een knappe Zweed van Nelly, showde ons alle high heels: Van glitter pump tot veterboot, voor elke dame zat er wel een mooi paar tussen. Toen Andreas ons vertelde dat ook wij een gratis paar schoenen uit mochten zoeken, waren we helemaal enthousiast! Voordat er 150 enthousiaste meiden naar binnen stormden, mochten wij eerst even rustig rondkijken. Wat een luxe. We konden alle drie bijna niet kiezen. Er stonden zoveel gave hakken! Uiteindelijk hebben we een keuze kunnen maken. We moesten onze top 3 en schoenmaat in de computer invoeren en één paar wordt over 1 á 2 maanden bij ons thuisbezorgd! Jammer maar helaas kunnen we dus niet deze feestdagen de show stelen met onze high heels van Nelly. Hopen dat ik mijn paar wel voor mijn verjaardag in januari binnen heb!

nelly

Toen was het nog rustig…

nelly

Welke hakken staan er in de top 3?

nelly

Bij veel meiden behoorde deze glitterschoen tot de favorieten.

nelly

Om 19.00 uur mochten de 150 winnende meiden in kleine groepjes schoenen uitzoeken.

Nadat we een goed uur in shoe heaven hadden doorgebracht met heel veel gelukkige meiden om ons heen, gingen Lenny, Daphne en ik richting huis. Ik kwam in de tram nog twee superblije winnaressen tegen, die niet alleen mooie pumps hadden uitgezocht, ook hadden zij de goodiebag cadeau gekregen. Eén van de favourites uit de tas vonden de dames toch wel de schoolagenda van Girlscene! Vooral het spiegeltje achterin was ideaal. Kortom, een geslaagde avond dus!

nelly

Ook de andere meiden konden moeilijk kiezen…

nelly

nelly

Drie blije winaressen!

nelly

Kon je gisteravond niet naar Amsterdam komen of was je het event helemaal vergeten. Don’t worry! Vanavond, morgenavond en volgende week bezoekt Nelly nog verschillende steden in Nederland. Hieronder is te zien wanneer het Nelly High Heels Event bij jou in de buurt is:

18 NOV | Rotterdam
Waar? In ‘Club Vie’
Count me in! Hoe laat? 19.00 uur.

19 NOV | Utrecht
Waar? In ‘Club Monza’
Tot dan! Hoe laat? 21.00 uur.

24 NOV | Groningen
Waar? In ‘&Zo’
High five, wij zijn erbij! Hoe laat? 21.00 uur.  

25 NOV | Eindhoven
Waar? In ‘ Bermuda’
Leuk, I’m in! Hoe laat? 23.00 uur.

nelly

Zo’n kans laat je toch niet aan je ‘voeten’ voorbijgaan?

Was jij gister bij het Nelly High Heels Event of ben je nog van plan om te gaan?

Door Evi