Fashion

Behind the Girlscenes

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield…

De meeste uren brengen we door op de redactie. We doen wat riverdance-kunstjes op het toetsenbord (lees: heel veel schrijven), bewerken foto’s tot het juiste formaat, laden de boel in, sturen stagiaires, columnisten en de beautyblogger aan en mailen heel veel met pr-bureaus. Maar er is meer!

Deze week was het weer een gezellige drukte op de redactie. De redactie werd verrast met spontaan bezoek en cadeautjes! We hebben vergaderd, winacties opgezet, gelachen, gefotografeerd, nieuwe producten getest, heel veel artikelen geschreven en… we hebben feest gevierd! Kijk mee naar afgelopen week in foto’s:

Behind the Girlscenes4

Hoofdredactrice Marjolein neemt voor het vergaderen nog snel even een foto voor de Behind The Girlscenes.

Behind the Girlscenes4

Deze week lag er een leuk cadeau op het bureau van Marjolein, namelijk deze mooi gestrikte pumps van Fashionchick.nl. Wow!

Behind the Girlscenes4

Lunchen met ex-Girlscene redactrice Esmée en Jet van Ze.nl! Met een heerlijke bagel achter de kiezen hielden we op de gracht een mini-fotosessie (lees: gek doen) voor we weer serieus aan het werk gingen.

Behind the Girlscenes4

De volgende dag aten we lunch met de redacties in de vergaderruimte, tussen de magazines (zie je de Girlscene agenda ’10?) en een beamer…

Behind the Girlscenes4

We love these… wat zijn ze mooi!

Behind the Girlscenes4

Stagiaire Evi is looking good! En… jij kunt deze brillen winnen! Binnenkort meer…

Behind the Girlscenes4

Ook werden we deze week verrast met prachtige boeketten. Mooi he… wat bloemen doen!

Behind the Girlscenes4

And the winner is… Het was een week vol verrassingen, zo ook bij de uitreiking van de Viva400 Awards!

Behind the Girlscenes4

Marjolein samen met Gaby van Mydress.nl na afloop van de Viva400 Award uitreiking. Wow! Trots op Girlscene, op onze lezeressen!

Behind the Girlscenes4

Marjolein is deze week een beetje (een beetje boel!) verslaafd geraakt aan de coconut lipbalm en handcreme van Greenland. Een echte aanrader! Voor superzachte lippen en handen…

Behind the Girlscenes4

Niet alleen op Girlscene houden we winacties, zo nu en dan ook op onze Girlscene Facebook-pagina! Wist je dat jij deze leuke multifunctionele Samsung camera t.w.v. € 279 kunt winnen? Like Girlscene & win!

Tot volgende week!

Wat hebben jullie gedaan deze week?

Door: redactie Girlscene