Fashion

Behind the Girlscenes

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield…

De meeste uren brengen we door op de redactie. We doen wat riverdance-kunstjes op het toetsenbord (lees: heel veel schrijven), bewerken foto’s tot het juiste formaat, laden de boel in, sturen stagiaires, columnisten en de beautyblogger aan en mailen heel veel met pr-bureaus. Maar er is meer! Afgelopen week in foto’s:

BTG

Hij staat! Het is ein-de-lijk Kerst op de redactie. En die chocoladeletters van Tony Chocolonely… die zijn al bijna op! Oeps… Ze zijn zo lekker!

BTG

New Yorker wenst Girlscene heel fijne feestdagen en verraste de redactie met een mooie clutch…

BTG

Onze stagiaire Evi houdt van gezelligheid, and so do we! Ze heeft deze leuke ‘kerstboom’ meegenomen van huis. Vooral mooi wanneer het donker wordt buiten, rond een uur of 5…

 v

BTG

Daphne van Fashionscene ziet er elke dag weer uit om door een ringetje te halen. Qua kleding (style) máár deze blondine let ook op de details. ‘s Morgens ging ze voor de vlecht meets knot in het haar. Mooi!

BTG

Kelly Cutrone (bekend van The Hills & The City op MTV + Kell on Earth op TLC) was in de stad, om haar boeken te signeren bij ABC bookstore op ‘t Spui. En Girlscene was erbij!

BTG

Onze collega Evelien is terug van haar avontuur in New York! Na drie maanden is ze weer terug in Amsterdam en dus terug op de redactie. That calls for a lunchdate…

BTG

Lieve Evelien kwam trots met haar souvenir uit New York aangelopen deze week: de Alexander Wang bag. I… We die! (zoals stylist Rachel Zoe het zou zeggen…)

Tot volgende week!

Wat hebben jullie gedaan deze week?

Door: redactie Girlscene