Fashion

Behind the Girlscenes

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield…

De meeste uren brengen we door op de redactie. We doen wat riverdance-kunstjes op het toetsenbord (lees: heel veel schrijven), bewerken foto’s tot het juiste formaat, laden de boel in, sturen stagiaires, columnisten en de beautyblogger aan en mailen heel veel met pr-bureaus. Maar er is meer! De afgelopen week in foto’s:

behind

Zo! We begonnen deze eerste week van het nieuwe jaar goed op de redactie. Namelijk met een koffie en een heerlijk chocolade croissantje!

behind

Fashionscene redacteur Lenny vond het weer eens tijd om te shoppen! Ze is goedgeslaagd. Op de redactie showde ze haar nieuwe aankopen. Onder andere deze kruisjes oorbellen (daar moesten we natuurlijk even stiekem een foto van maken). Leuk!

behind

Marjolein & … de kerstboom!

behind

Evi & … de kerstboom!

Kerstmis is weer voorbij, jammer genoeg moest daarom ook de kerstboom de deur uit… Marjolein en Evi hebben met veel moeite de boom naar buiten weten te krijgen en hebben hem bij het vuilnis neergezet. Bye boom!  

behind

Annemerel heeft genoten van een weekje wintersport met véél sneeuw! Samen met haar zusje maakte ze sneeuwengeltjes! Zie jij ze ook?

behind

Marjolein en Evi nemen samen de to-do lijst voor deze week door. Wat moet er nog gedaan worden? Zijn er nog leuke nieuwtjes?

behind

Ook brainstormen we vaak over leuke en originele ideetjes! Hebben we alles opgeschreven? Check!

behind

Coca Cola stuurde ons dit pakket met special edition items. Wat zal er allemaal in de doosjes zitten?

Tot volgende week!

Wat heb jij gedaan deze week?

Door de redactie