Lifestyle

Horoscoop: november 2016

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand november jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Je hebt deze maand de kriebels, Ram. Niet voor niks, er breekt een spannende maand aan. Dat kan zijn door een belangrijke schoolopdracht, een zenuwslopend sollicitatiegesprek of misschien wel door iemand die jouw hoofd op hol brengt. Deze dingen kunnen je behoorlijk afleiden. Houd je hoofd koel! Geloof in je eigen kracht. Enne, een spannende periode is ook hét perfecte excuus voor een extra stukje chocola ;-). 

Schorpioen
Deze maand zou er weleens iets vervelends voor kunnen vallen. Er heerst een bepaalde spanning in jouw leven en het zou tot een uitbarsting kunnen komen. Gelukkig krijg je steun uit onverwachte hoek. Wees niet bang om hulp aan te nemen, dat maakt jou niet zwak of afhankelijk. Het is juist goed om je open te stellen voor mensen. Er kan zomaar een waardevolle band uit ontstaan!

Tweelingen
Jij kunt ‘s avonds flink piekeren. Al is het maar over een opmerking die je drie maanden geleden hebt gemaakt of wat je morgen aan moet trekken. We hebben een simpele maar belangrijke tip voor je. Til niet te zwaar aan kleine dingen, Tweelingen. Bedenk je waar het leven écht om draait. Is dat een opmerking die je ooit hebt gemaakt of de geliefden om je heen? Is een bepaald topje echt zo belangrijk of gaat het toch echt om je gezondheid? Relativeren in de sleutel!

Kreeft
Mensen zijn gewoontedieren. Nieuwe dingen zijn eng en daarom blijven veel mensen in hun eigen wereldje hangen. Maar jij hebt behoefte aan iets nieuws. Ga je eigen weg. Laat je niet uit het veld slaan door de mening van anderen of bepaalde ‘obstakels’. Wees trots op jezelf dat je een nieuwe stap durft te zetten! Dat kan niet iedereen zeggen :-). 

Leeuw
Last van een herfstdepressie, Leeuw? Probeer dit seizoen eens van een positieve kant te bekijken! Nederland ligt er ontzettend mooi bij met de gekleurde bladeren, je hebt eindelijk weer een perfect excuus voor een avondje Netflix (de kou!) en sporten voor een bikinibody is niet meer nodig. Best fijn, toch? 

Weegschaal
Een vervelende opmerking van een ander kan je behoorlijk raken. Je bent conflictvermijdend en als je dan tóch een aanvaring hebt, ben je er erg door van slag. Deze maand zul je ook moeten dealen met een moeilijk moment. Maar onthoud: een opmerking over jou zegt meer over de ander. Waarschijnlijk heeft de ander een rotdag achter de rug of zit degene niet zo lekker in zijn of haar vel. Kortom: trek je er niet zoveel van aan! 

Stier
Hoewel je erg kunt genieten van de herfst (meer me-time!), word je soms ook een beetje somber van het grauwe weer. Daarom is het belangrijk dat je iets leuks in het vooruitzicht hebt, iets waar je je op kunt verheugen. Misschien kun je er binnenkort eens tussenuit gaan of zoek een nieuwe sport. Het is in ieder geval belangrijk dat je niet in je comfortzone blijft, je hebt nieuwe impulsen nodig om niet verveeld te raken. 

Maagd
Waar laad jij van op? Jij kunt wel een opkikker gebruiken, Maagd. Cancel al je plannen waar je geen zin in hebt en bedenk je waar je wél energie van krijgt. Misschien word jij altijd blij van een wandeling met je hond, een high tea met je beste vriendinnen of gewoon van een avondje me-time. Je mag namelijk best eens aan jezelf denken!

Vissen
Het wordt steeds eerder donker en de temperaturen steeds lager. Je hebt er ook steeds meer behoefte aan om lekker op de bank te zitten. Het sporten en gezond eten laat je een beetje versloffen. Niet erg om een tijdje rustiger aan te doen, maar je kunt er ook in doorslaan. Zeg nou zelf, je voelt je toch energieker na een sportles dan nadat je een reep chocolade naar binnen hebt gewerkt?

Waterman
Watermannen willen het liefst alles onder controle hebben. Je wil dat alles gaat op jouw manier en als het niet volgens plan gaat kun je behoorlijk gestrest raken. Maar hé, je hebt nu eenmaal niet alles onder controle. Het leven gaat zoals het gaat, soms gebeuren dingen gewoon. Aan jou de taak om daar op de juiste manier mee om te gaan. 

Steenbok
Je hebt een beslissing genomen en daarvan zul je de consequenties moeten ervaren. Je hebt de knoop nu eenmaal doorgehakt, daar kun je nu niets meer aan veranderen. Het is de moeite niet om te denken aan de ‘had ik maar’-scenarios. Cupido is deze maand goedgezind. Singles zouden weleens een spannend avontuurtje kunnen meemaken ;-). 

Boogschutter
Een nieuwe jas, trui, en oh! Je hebt ook nog nieuwe schoenen nodig. Je hebt het shopvirus aardig goed te pakken, Boogschutter. Maar met de dure decembermaand in het vooruitzicht is een shopsessie niet het allerbeste idee. Kijk hoe je het anders kan invullen. Misschien kun je naar een rommelmarkt gaan in plaats van de Zara of organiseer een kledingruil met vriendinnen. 

Lees ook:

Beeld: pixabay