Fashion

Report: Modefabriek 2012

Redactie

Gisteren en vandaag was het weer groot modefeest in de Amsterdamse RAI! De locatie was deze twee dagen omgetoverd tot één grote Modefabriek, waar bekende fashion ontwerpers -uit binnen- en buitenland- aanwezig waren. Vandaag bracht Evi een bezoekje aan dit bijzondere evenement!

Twee keer per jaar vindt de Modefabriek plaats: een zomer- en een wintereditie. Het was alweer de 32e keer dat deze fashionable happening georganiseerd werd.

modefabriek

eviEvi op de Modefabriek

Meer dan 600 merken en gisteren en vandaag hun herfst/wintercollecties voor seizoen 2012/2013. Van chique blousejes tot kleurrijke sieraden, ik heb mijn ogen uitgekeken naar al het moois dat er in de standjes te zien was!

mode

mode

mode

Maar er was meer! Niet alleen stonden er superveel leuke kleding- en standjes met accessoires, ook vond de Next & Cutting Edge modeshow plaats. Op de catwalk showden modellen, waaronder Tamara (winnares HNTM), kleding van verschillend aanstormend ontwerptalent.

modemodemode 

Nieuwsgierig naar deze upcoming designers? Wij hebben ze nog even voor je op een rijtje gezet:

– Hien Le
– Issever Bahri
– Dont Shoot The Messengers
– Anne de Grijff
– Zem Men
– OMSK
– A-Couple
– Eleanor Amoroso
– Jonathan Christopher
– Miriam Schwarz
– N2TF
– Conchita Perez
– Anna Jazewitsch
– Alexandra Kiesel

mode

Ook was er een speciale Mint-afdeling op de Modefabriek. Alle kleding, accessoires en andere producten stonden hier in het teken van ‘groene, bewuste mode’: mode die gemaakt is met respect voor mens, dier en milieu. Want, dit willen we toch allemaal?

mode

Ben jij weleens op de Modefabriek geweest, of zou je er een keer naar toe willen?

Door Evi

Must reads 👀