Fashion

Behind the Girlscenes

Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield…

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve.. Er zijn zelfs dagen dat we tijd te kort komen!

Omdat we vorige week zagen dat veel meiden liever het échte werk zien, hebben we de pret (lees: lunchfoto’s, pakketjes uitpakken etc.) van afgelopen week voor een keertje achterwege gelaten…

Kijk mee!

mail

Good morning mail! Op de redactie beginnen we meestal elke dag met het beantwoorden en checken van de mailtjes die we gekregen hebben. Dit zijn onder meer mailtjes van jullie en pr-bureaus, in de inbox van onze stagiaire Evi.

behind

Eén van Evi’s to-do lijstjes van deze week. Er moeten, zo te zien, nog een aantal dingetjes gedaan worden vandaag!

behindsBTG Marjolein week 4

Marjolein trakteerde Annemerel, Evi en haarzelf op een heerlijke energie smoothie. Voor de vitamientjes! Zo, we kunnen er weer tegenaan!

behind

Artikelen inladen, YouTube codes invoegen, afbeeldingen erbij… De meeste uurtjes werken we in de ‘admin’. Hierin zetten we alle artikelen van Girlscene, zodat we deze op het juiste tijdstip online kunnen zetten!

BTG Marjolein week 4

Voor hoofdredacteur Marjolein begint elke ochtend met het checken van haar agenda. Ze heeft er 3! Op haar computer, in haar tas én op haar mobiel. Zo kan er niets mis gaan!

btg week 4

Haar rode boekje is onmisbaar! Hierin staat alles. Van dagelijkse to-do’s tot brainstorm ideeën en Girlscene’s toekomstplannen. De twee zijn onafscheidelijk.

BTG week 4

Deze pagina in het rode boekje is nog erg netjes en delen we graag zodat jullie een idee krijgen. De dag begon afgelopen vrijdag met het maken van een to-do lijst!

btg week 4

Op vrijdag is het belangrijk dat Marjolein de artikelen in de planning zet voor het komend weekend. Op deze manier loopt alles op zaterdag en zondag gewoon door!

behind

Annemerel en Evi waren afgelopen donderdag aanwezig bij de Amsterdam Fashion Week. Even snel een fotootje voordat de modeshow begint. Smile!

Tot volgende week!

Wat hebben jullie gedaan deze week?

Door de redactie