Fashion

Report: Mydress pop-up store

Gisteren was Girlscene bij de Mydress pop-up store. Mydress is een online webshop met jurkjes, tops & accessoires. Deze week staat eigenaresse Gaby met haar collectie in een winkel in de 9 Straatjes van Amsterdam. Hier worden tot en met zondag 12 februari haar jurkjes en accessoires met leuke kortingen verkocht. Heb je deze week nog een paar vrije uurtjes? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoekje aan dit gezellige winkeltje te brengen!

Leuk weetje: deze week kun je in de pop-up store van Mydress ook je eigen tas samenstellen! Door zelf de kleuren en materialen te kiezen heb je je eigen ‘custom made’ bag. Leuk! Kom gezellig deze week eens langs op de Berenstraat 24. Om te kijken, te passen of te kopen! Wij Girlscene-redactrices konden uit de vele jurkjes, truitjes en accessoires moeilijk kiezen. Alles was zo leuk en zo betaalbaar!

mydress

Wij keken nieuwsgierig naar binnen. Wat een leuke spulletjes lagen er allemaal in de etalage! Brrr, snel naar binnen want buiten is het veel te koud.

mydress

Ps. Mydress verkoopt ook jurkjes voor leuke prijzen tijdens de Valentine Sale!

mydress

Terwijl we een kopje thee dronken en een versierd cakeje aten konden we alles rustig bekijken..

mydress

Jurkjes, jurkjes en nog eens jurkjes!

mydress 

Om je outfit compleet te maken verkoopt Mydress ook een hele hoop sieraden in haar pop-up store!

mydress 

Voor de meiden die wat meer te besteden hebben zijn er tassen en portemonnee’s van Cavalier te koop.

mydress

Er liggen zelfs al bikini’s in de etalage! Jij kunt dus als één van de eerste de leukste bikini voor deze zomer aanschaffen!

my dress 

Gaby helpt je graag met alles en ze houdt ook van een beetje gezelligheid.

pop up

Girlscenes Marjolein, Annick en Evi hadden al snel hun favoriete items uitgezocht..

my dress

We kregen allemaal dit leuke armbandje.. Thanks Gaby!

mydress

Kun jij wel een nieuw jurkje in je garderobe gebruiken of wil je de items gewoon even bekijken? Kom dan voor 13 februari naar Berenstraat 24 in Amsterdam. Het is zeker de moeite waard! Ohja, en bij elke aankoop ontvang je ook nog een klein cadeautje! Wat een verwennerij!

De winkel is elke dag van 10.00 tot 18.00 uur open en op donderdag sluit de pop-up store vanwege koopavond pas om 21.00 uur!

Ga jij deze week een kijkje nemen in de pop-up store van Mydress?

Door Annick