Fashion

Behind the Girlscenes

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield…

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve.. Er zijn zelfs dagen dat we tijd te kort komen! Daarom lieten we onlangs in de Behind the Girlscenes een beetje van het échte werk zien en hebben we de pretkiekjes (lees: lunchfoto’s, pakketjes uitpakken etc.) voor één keertje achterwege gelaten. Deze week de gezelligheid op de redactie van Girlscene in foto’s!

Kijk mee:

drfvg

Geen bloemen van vriendlief, geen kaartjes van crushes… de redactie werd door Blue Blood in Valentijnssferen gebracht met een enorme doos gevuld met deze ‘stophoest’ hartjes.

behind

Vera en Jet van Ze.nl zijn er klaar voor: de premiere van Saturday Night Fever de musical in Carre! Binnenkort het verslag op Ze.nl.

doei

Ook was het deze week weer smullen op de redactie, dankzij de dames van Ze! Zij kregen een tafel vol lekkernijen cadeau… en Fashionscene en Girlscene mochten lekker mee smikkelen!

behind

Op de melige vrijdagmiddag… op de foto met de enorme H&M ad van David Beckham, voor onze deur. No comment.

behind

Deze week werd Girlscene stagiaire Evi gevraagd voor de streetstyle rubriek op Fashionscene. Bekijk hier het report!

behind

Nog meer lekkers? Yes, want deze week was onze lieve stagiaire Evi er voor het laatst! Evi bracht home made brownies mee voor iedereen, met kokos en witte chocolade. Mmm…

behind

Evi laat ziet hoe ‘mmm…’ de brownie is!

behind

En ook Fashionscene stagiaire Zoe moest er aan geloven…

sedfvgbh

Vrijdag besloten Marjolein en Evi een aantal foto’s te maken ter herinnering aan Evi’s laatste dagje bij Girlscene. 3…2…1… jump!

behind

Marjolein werd ‘s middags helemaal overdonderd door alle leuke cadeautjes van Evi. Blij is zij vooral met haar personalized pen, want haar pennen worden altijd weggekaapt door collega’s of ze raakt ze zelf kwijt… Well, not anymore!

Tot volgende week! 

Wat hebben jullie gedaan deze week?

Door redactie Girlscene