Fashion

Behind the Girlscenes

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield…

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve.. Er zijn zelfs dagen dat we tijd te kort komen! Daarom lieten we onlangs een beetje van het échte werk zien en hebben we de pretkiekjes (lees: lunchfoto’s, pakketjes uitpakken etc.) voor één keertje achterwege gelaten.

Kijk je mee?

behind the girlscenes

Marjolein had een lunchafspraak over o.a. een hele leuke winactie met Bourjois-producten!

behind the girlscenes

Voor dit artikel probeerden wij bij Annick een smakelijk kapsel uit.

behind the girlscenes

Marjolein ging afgelopen week naar SOAP Threatment Store om daar een van hun behandelingen te testen. Benieuwd naar de review? Houd Girlscene volgende week in de gaten.

behind the girlscenes

De sfeer, de inrichting en het gebouw.. het zag er in ieder geval erg mooi uit.

behind the girlscenes

Onze collega Claartje van Vrouwen.nl was zondag jarig, dus maandag was er taart: homemade chocolate cheesecake, mmmmm!

behind the girlscenes

Binnenkort lees je op Girlscene meer over de Lomography store op de Herengracht in Amsterdam, waar we afgelopen week een kijkje namen. Leuk!

berlino

Marjolein ging afgelopen donderdag samen met Danique (Fashionscene) op persreis naar Berlijn. Nog even een laatste Facebook-update & we’re ready for take-off!

berlino

Nog even snel ‘ontbijten’ op het vliegveld: latte macchiato, vitamin water, green tea honey en yoghurt! Mmm…

berlino

Wat zij daar deden in Berlijn? Dat houden we nog even geheim.. Binnenkort meer op Girlscene!

Door redactie Girlscene