Fashion

Deze modetrend past op dit moment het beste bij jouw sterrenbeeld

Wist je dat Girlscene iedere maand een horoscoop publiceert? Zo ben je altijd op de hoogte wat de sterren de komende weken voor je in petto hebben! Tijd om nu een twist te geven op de standaard horoscoop. Voor de maand oktober hebben we namelijk een geschikte modetrend voor ieder sterrenbeeld uitgezocht. We durven te wedden dat je meteen wil shoppen.

Heb je de horoscoop van de maand oktober al gelezen? Zo niet, zeker even doen! Zo weet je namelijk wat jou deze maand te wachten staat. Je leest de horoscoop hier terug. 

Ram
Zoals in de horoscoop staat is het deze maand een drukke tijd op school en je werk. Wil je ondanks de stress toch goed voor de dag komen? Trek dan je mooiste paar elegante schoenen aan. 


Rode lace-up schoenen €29,99

Schorpioen
Voor single Schorpioenen wordt oktober de maand van de liefde. De liefde slaat op elk moment toe en daar wil je natuurlijk wel op voorbereid zijn. Trek daarom je favoriete jurk uit de kast (of schaf er één aan).


Jurk van tule
€25,95

Tweelingen
Voor Tweelingen is het tijd om deze maand klaar te staan voor vriendinnen die het nodig hebben. Daarbij hoort niet alleen comfort food, maar ook comfortabele kleding.


Witte lace-up trui
€20

Kreeft
Het motto van Kreeften deze maand is: you can do it! Ben je ergens niet tevreden over? Dan ben jij degene die daar iets aan moet doen. Voor extra motivatie trek je deze maand gewoon kleding aan met een motiverende tekst.


‘Take Action’ T-shirt
€12,99

Leeuw
Oktober staat compleet in het teken van een frisse wind. Verandering. Neem meteen je garderobe onder handen en probeer een trend waarvan je eerst dacht ‘hell to the no’.


Jas met camouflageprint
€29,95

Weegschaal
Weegschaal, de sterren zeggen dat je niet helemaal lekker bent deze maand. Ga dus niet voor gewaagde outfits en iets wat eigenlijk te koud is voor deze tijd van het jaar. Pak jezelf lekker in!


Gebreide broek
€49,95

Stier
In een maand waarin je veel oude bekenden tegenkomt zie je er graag op je best uit. Vooral als het gaat om iemand die veel gevoelens losmaakt. Toch maar weer eens een rokje uit de kast halen, dan?


Zilverkleurige minirok
€37

Maagd
De beste manier om een zware maand door te komen? Door er fan-tas-tisch uit te zien. Duh! Suggestie: probeer eens die overknee laarzen. We durven te wedden dat je complimenten krijgt.


Overknee laarzen met hak
€49,99

Vissen
Oktober is jouw maand! Versterk je happy gevoelens en je goede humeur door kleding aan te trekken die dat complementeren. Zo laat je de mensen om je heen wel twee keer kijken als je langsloopt. 


Transparante body
€29,99

Waterman
Je eerste serieuze stappen op liefdesgebied mogen gevierd worden met nieuwe lingerie. Niet? Stap uit je comfortzone, maar draag vooral iets waar jij je prettig in voelt.


Kanten triangelbeha
€19,99

Steenbok
Je verlangt al tijden naar de herfst. Echt. Je kunt intens genieten van vies herfstweer en de bijbehorende kleding. Gelukkig kun je gewoon modieus over straat lopen – zelfs als het weer minder is.


Faux lammy coat
€110

Boogschutter
Met alle zoete verleiding om je heen zit je skinny jeans misschien net iets strakker dan normaal. Gelukkiger is er altijd nog oversized kleding! Heb je tenminste een reden om een grote trui aan te trekken.


Gebreide trui met brede mouwen
€29,95

Lees ook: