Fashion

Behind the Girlscenes

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield…

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve.. Er zijn zelfs dagen dat we tijd te kort komen! Kijk je mee?

fashionscene scrapbook agenda

Iedereen op de redactie werkt iedere dag met (ellenlange) to-do lijstjes, die meerdere malen worden aangevuld. Dit zijn de lists van Girlscene’s Danique en Annick!

Behind the Girlscenes

Girlscene’s Annick ging met haar ‘I love Primark’ canvas tas (gevuld met pakketjes voor winnaressen) de post wegbrengen.

behind the girlscenes

Het grootste gedeelte werd in deze gigantische tas versleept. Samen met Vera van Ze.nl vertrok Annick richting het postkantoor, want alleen zou dit niet gaan. De tas was mega zwaar!

behind the girlscenes

De redactie kocht massaal de allereerste Nederlandse Vogue en blij dat iedereen was! Wij weten in ieder geval wat we dit weekend gaan doen! Heb jij hem al?

Topshop

Hoofdredactrice Danique scoorde bovenstaande luipaardprint schoentjes bij Topshop. Aren’t they adorable!?

fashionscene scrapbook beer2

fashionscene scrapbook beer1

Ennnnnn Danique heeft ook nog een nieuw, supercute hoesje om haar iPhone- met oortjes! Deze Rilakkuma-beer kreeg ze als gift, hoe leuk?!

behind 12

Redactrice Annemerel had deze week nogal bonje met het OV. Zat ze een half uur in haar trein te wachten, reed ‘ie niet. Toen ging ze maar even werken bij Starbucks, kwam de volgende ook niet opdagen.. De koffie was erg lekker overigens!

behind 12

En de dag erna was het alweer raak! Er reden geen treinen van en naar Amsterdam Centraal. Ook thuis kon ze niet aan het werk, want in de woning onder haar appartement wordt op dit moment flink verbouwd (en dus lawaai gemaakt). Daarom verhuisde ze haar werkplek eventjes naar het ouderlijk huis.

behind 12

Waar overigens ook prima koffie gezet werd! Hmmm… Nespresso, what else?

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene