Lifestyle

Horoscoop: oktober 2016

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand oktober jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Op school of werk maak je overuren. Hierdoor ben je nogal gespannen en kun je iets sneller uit je slof schieten dan normaal. Las genoeg rustmomenten in, die heb je nodig. Op het gebied van de liefde kom je niks tekort. Als single krijg je genoeg aandacht, terwijl bezette Rammen meer passie kunnen verwachten. 

Schorpioen
Single? Dan wordt het een goede maand voor jou. De liefde kan elk moment toeslaan! Stel je niet te bescheiden op, je bent een leuke meid en het kan geen kwaad om iemand een beetje voor je te laten werken. Laat je flirts je echter niet te veel afleiden van school of werk. Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, je wil niet nu al achterlopen!

Tweelingen
Op het gebied van vriendschap mag je wel iets beter je best doen, Tweelingen. Er is iemand die het moeilijk heeft en voor wie jij er nog niet bent geweest. Dat is jammer, want zo heb je het helemaal niet bedoeld. Doe iets meer moeite om een afspraak te maken en vraag een keer hoe het écht met iemand gaat. 

Kreeft
Het is makkelijk om te zwelgen in zelfmedelijden. Maar als je ergens niet tevreden over bent, dan is het aan jezelf om er iets aan te veranderen. Dat kan niemand anders voor je doen. Neem het heft in eigen hand! Je hebt er niks aan om alleen maar te klagen. Wees niet onzeker, you can do it!

Leeuw
Je hebt behoefte aan een frisse wind in je leven. Iets nieuws, waar je warm van wordt. Dit is misschien wel de perfecte maand om het roer om te gooien! Solliciteer op een nieuw baantje, probeer een nieuwe sport uit, trek de stoute schoenen aan en vraag iemand mee uit… Waar je dan ook behoefte aan hebt! 

Weegschaal
Ben je de laatste tijd niet zo lekker? Heb je alweer een verkoudheid te pakken? Het is een manier van jouw lichaam om je te vertellen dat je rustiger aan moet doen. Ook al kun je honderd leukere en nuttige dingen bedenken dan uitzieken in bed, is het toch wat je moet doen. Luister naar je lichaam! Zorg goed voor jezelf: drink genoeg water, eet voldoende groente en fruit. Eigenlijk heel simpel en zó belangrijk!

Stier
Je komt deze maand een oude bekende tegen. Iemand die iets voor jou heeft betekend. Laat je niet te veel uit het veld slaan door deze ontmoeting. Probeer er niet meer van te maken, maar ook niet minder. Als Stier wil je overal controle over hebben, maar soms is het juist goed om het gewoon te laten gebeuren. Go with the flow. Je ziet wel hoe het loopt! 

Maagd
Oktober is niet zonder problemen. Maar hé, wie heeft dat nou niet? Ga in ieder geval niet bij de pakken neer zitten. Zolang jij er je hoofd maar bij houdt en de juiste keuzes maakt, kan er niks mis gaan. Dit kan jij wel aan! 

Vissen
Het wordt een prachtige maand waar je veel energie uit haalt. Je hebt ineens een veel beter beeld van wat je wilt en hoe je dat moet bereiken. Je agenda is overvol met leuke afspraken en dat maakt de maand alleen maar leuker. Let wel een beetje op je portemonnee, die koffie’s, etentjes en shopsessies zijn niet goedkoop!

Waterman
Je bent een ontzettend harde werker, wil altijd het beste resultaat leveren. Deze maand kun je de vruchten plukken van jouw inspanningen. Je doet het niet voor niks! Op liefdesgebied durf je je iets meer open te stellen en dat is een goed teken. Gekwetst worden wil niemand, maar je zal toch een risico moeten nemen als je meer wilt.

Steenbok
Het herfstweer is nog maar net aangebroken en jij bent daar wel aan toe. Lekker knus op de bank terwijl de regen op het raam tikt. Dampend kopje thee en een koekje erbij: perfect! Deze maand gaat het eindelijk echt beginnen… jij kan niet wachten tot de blaadjes bruin kleuren! Maak alsvast een stapeltje boeken die je moet lezen en series die je moet kijken: genieten maar!

Boogschutter
Een collega deelt taart uit, je moeder biedt je een koekje aan en dan realiseer je je dat je nog een reep chocola in de kast hebt. Het leven zit vol verleidingen, maar tegelijkertijd merk je dat je je niet altijd goed voelt na een snack. Dit is misschien wel de uitgelezen maand om te beginnen met een gezondere lifestyle. Want smoothies en zelfgemaakte havermoutkoekjes zijn net zo lekker! 

Lees ook:

Beeld: pixabay