Lifestyle

Horoscoop: september 2016

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand september jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Spontane picknicks in het park, tot 3 uur ‘s nachts Netflixen en de hele dag luieren op de bank: het is er allemaal niet meer bij sinds de vakantie over is. Je ziet er misschien een beetje tegenop om weer in de schoolbanken te kruipen. Hoewel het heel fijn is als je elke dag kunt doen waar je zin in hebt, kan een beetje structuur ook geen kwaad. Het kost je even moeite om weer in het ritme te raken, maar als je er eenmaal in bent dan ben je niet te stoppen!

Schorpioen
De vakantie heeft je goed gedaan. Je hebt goed kunnen uitrusten waardoor je je weer volledig kunt focussen op school of studie. Je hebt je doel voor ogen en bent bereid om daar hard voor te werken. De leraren zijn ook maar wat blij met zo’n gemotiveerde leerling als jij. Vergeet niet om de nodige pauzes te nemen en af en toe te ontspannen, dat zorgt er alleen maar voor dat je daarna nog geconcentreerder werkt. 

Tweelingen
We hopen maar dat je goed uitgerust bent, want er staat jou een super drukke maand te wachten. Het nieuwe schooljaar heeft geen genade! Het is even wennen om in het schoolritme te komen, maar het is een kwestie van je schouders eronder zetten. Maak een planning, leg je telefoon weg tijdens het huiswerk maken en ga op tijd naar bed. Een goed begin is het halve werk! 

Kreeft
Nieuw schooljaar, nieuwe kansen. Het zou zomaar kunnen dat er een heel leuke jongen de klas binnenloopt waar jij je ogen niet vanaf kunt houden. Een beetje flirten in de klas mag best, toch? 😉 Cupido is deze maand goed gezind en het zou zomaar kunnen dat jouw knipoogjes en hairflips beantwoord worden. Vergeet echter niet om af en toe ook naar het bord te kijken. Het is niet de bedoeling dat je aan het einde van de periode meer weet over het aantal haren van jouw crush dan over de Tweede Wereldoorlog. 

Leeuw
Je had gedacht dat je in de vakantie wel bij zou komen, maar je merkt dat je eigenlijk net zo moe bent als voorheen. Ook al heb je het de komende maand ongetwijfeld drukker dan de vorige maand, probeer alsnog rustig aan te doen. Luister naar je lichaam. Als je geen zin hebt in een feestje, ga dan niet. En die koffiedate met een vriendin kan best verschoven worden. 

Weegschaal
Betrap jij jezelf erop dat je vaak ‘ja, maar…’ zegt? Probeer dat deze maand eens niet te doen en kijk wat er gebeurt. Op deze manier leer je om niet in problemen te denken, maar in oplossingen. Ja, het zou kunnen dat het verkeerd uitpakt, maar wat als het wél goed gaat? Vertrouw op jezelf, je kan het echt wel! De volgende keer dat er een kans voordoet, grijp je ‘m met beide handen aan. 

Stier
Back on track! De afgelopen weken heb je alles gegeten wat los en vast zit, en zit er inmiddels een stoflaagje op je sportkleding. Nu is het tijd om jouw gezonde levensstijl weer op te pakken. No excuses! Koop een nieuw sportsetje en zoek lekkere gezonde recepten op; maak het voor jezelf zo leuk mogelijk om het vol te houden. Je bent vastbesloten, want je merkt dat je een stuk beter in je vel zit als je fit en gezond bent. 

Maagd 
Na een ontspannen zomer heb jij eigenlijk wel weer zin om te beginnen aan het serieuze leven. Het vroege opstaan is misschien niet jouw hobby, maar het heeft wel wat om weer in het klaslokaal te zitten. Je begint aan een nieuw schooljaar en dat biedt weer mogelijkheden. Niemand weet hoe dit jaar zal verlopen, dat maakt het wel spannend. Wat er ook gebeurt: jij voelt je sterk en bent tegen alles opgewassen!

Vissen
Het liefst ben jij de hele dag met mensen. Deze maand is het juist goed om de rust wat meer op te zoeken. Wees niet bang om alleen te zijn. Maak een korte wandeling, lees een inspirerend boek of luister naar die cd die je jaren geleden grijs hebt gedraaid. Even tot jezelf komen. Het is goed om alleen te zijn om alles op een rijtje te zetten en te reflecteren op jouw leven. 

Waterman
Je bent je ervan bewust dat er een aantal dingen moeten veranderen in jouw leven. Voor je eigen bestwil. Maar veranderen gaat zo makkelijk nog niet. Je steekt liever je kop in het zand en verzint telkens een excuus om er niet aan te beginnen. Dit is een heel goede maand om een verandering door te voeren. Kom op Waterman, je kan het!

Steenbok
Je bent volledig gefocust op school óf helemaal niet. Je staat vijf keer per week in de sportschool óf je ligt alleen maar op de bank. Balans is soms ver te zoeken in jouw leven. Het is het ene uiterste of het andere. Probeer nu wel die balans te vinden. Je kunt ook een uur aan je huiswerk zitten en daarna relaxen met een serie, en twee of drie keer per week sporten is genoeg. Je zal zien dat een balans je veel rust geeft en stress bespaart. Probeer het maar!

Boogschutter
Spannende tijden staan voor de deur. Er breekt een nieuwe periode aan waarin alles open ligt. Er kan van alles gebeuren! Dit kan beangstigend zijn, maar er is slechts één advies: volg je intuïtie. Vertrouw op je eigen gevoel en hecht niet te veel waarde aan de mening van anderen. Het gaat erom dat jij je goed voelt bij de dingen die je doet!

Lees ook: dit zegt jouw sterrenbeeld over je persoonlijkheid

Wat is jouw sterrenbeeld? 

Beeld: pixabay