Fashion

Report: C&A modeshow in Düsseldorf

Afgelopen woensdag vertrok ik (Annick) samen met Zoë van Fashionscene en vier andere meiden van de pers naar Duitsland. We werden naar Düsseldorf gebracht waar we met in totaal 300 genodigden uit 12 verschillende landen de modeshow van C&A gingen zien. Het werd een hele leuk dag met veel fashion!

C&A modeshow

In een grote taxi voor zeven personen met geblindeerde ramen, werden we naar Düsseldorf gebracht. Om half 9 werden we opgehaald bij Amsterdam RAI en om half 12 waren we op de plaats van bestemming. C&A modeshow

Eenmaal daar aangekomen stroomde de pers binnen. Buiten kwam muziek vanuit een kraampje dus wij waren benieuwd wat daar te doen was…

C&A modeshow

Je kon daar een denim tas uitzoeken en hem laten spuiten met je eigen gekozen kleur graffiti in een zelfgekozen figuurtje! Hoe leuk?

C&A modeshow

Links zie je een jongen met een sticker, je kon namelijk ook stickers op je tas laten stomen! Zo kreeg je dus je personal styled bag!

C&A modeshowTadaaaa! Dit is het resultaat van Girlscene’s Annick. Wat vind jij?

C&A modeshow

De modeshow van plaats in de Alte Federnfabrik, een fabriekshal die vorig jaar de Award voor de beste evenementenlocatie van Duitsland kreeg!

C&A modeshow

Binnen was het heel erg druk! We werden verwelkomd met drankjes en croissantjes en hadden even te tijd om een plekje te vinden.

C&A modeshow

Rond 12 uur zat iedereen klaar en waren we ready for the show. De lampen gingen uit, de welkom speech volgde en al snel begon de show!

C&A modeshow

C&A kwam met groot nieuws: ze werken namelijk samen met Cindy Crawford! Hoe leuk is dat?

C&A modeshow

De modeshow werd begeleid door stoere muziek en door middel van stoom werd een soort waterval-achtig effect gecreëerd.

C&A modeshow C&A modeshow C&A modeshow

C&A modeshow

C&A modeshow

C&A modeshow

C&A modeshow

C&A modeshow

De collectie van alweer aankomende herfst/winter werd geshowd door heel veel modellen (ook door schattige kindjes!). Er kwamen veel verschillende stijlen en thema’s voorbij. De winter van Yessica Shop weerspiegelt aan de ene kant het levensgevoel van de jaren ’60 in nieuwe kleuren en moderne stoffen; aan de andere kant komt het vrouwelijke silhouet in de stijl van de jaren ’80 weer tevoorschijn. We zagen veel metaal-accenten en highlight kleuren.

C&A modeshow

C&A modeshow

C&A modeshow

C&A modeshow

C&A modeshow

Wat vinden jullie van deze collectie?

Door Annick