Lifestyle

Show je kamer: Franka

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Franka.

Hallo ik ben Franka en ik ben 12 jaar oud. Ik heb net een heel nieuwe kamer gekregen en ben er heel erg blij mee! Daarom wil ik het graag met delen. Mijn stijl is een beetje hip en als ik eerlijk ben daarom ook niet echt orgineel. Ik haal de meeste ideetjes gewoon van internet, maar hoe dan ook, het komt er wel heel leuk uit te zien!

Ik heb een sierlijk bed met leuke kussentjes. Op mijn bureau staan twee mandjes met al mijn tijdschriften, die fleuren de kamer meteen op! Boven mijn bureau heb ik een touwtje gehangen met foto’s.

Op de muur heb ik behang, want anders vond ik het zo saai. Verder heb ik op de vensterbank schilderijtjes neergezet en beelden. Daar vind ik het gezellig van worden. 

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Lees ook: