Lifestyle

Show je kamer: Shirley

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Shirley.

Hoi allemaal! Ik ben Shirley en ik ben 16 jaar oud. Ik ben een paar maanden geleden verhuisd en daarbij kreeg ik natuurlijk ook een nieuwe kamer. Mijn moeder vertelde me dat ze me de slaapkamer wilde geven waar ik altijd al van gedroomd heb, dus gingen we samen meubels shoppen en vertelde ik haar precies wat ik in gedachten had. Na een lange dag school kwam ik thuis en was mijn kamer al helemaal af! Ik was echt verrast en trots op mijn nieuwe kamer. Hieronder laat ik het resultaat zien. Mijn meubels komen van IKEA en Leen Bakker. De accessoires komen van Kwantum. 


Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Lees ook: