Fashion

Behind the Girlscenes #24

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield…

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve… Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

behind the girlscenes

behind the girlscenes

behind the girlscenes

behind the girlscenes

behind the girlscenes

Maandagavond werd Frenchonista feestelijk gelanceerd! Dit gebeurde onder het genot van een lekkere Cointreau cocktail, taart en cupcakes. Je kon je nagels laten doen en natuurlijk kon je de volledige tassencollectie bekijken.

behind the girlscenes

behind the girlscenes

Girlscene was van de week aanwezig bij Nike HQ Europa voor een hele spannende samenwerking. To be continued…

behinds

De bestellingen voor agenda’s stromen binnen, dus het was weer tijd om pakketjes weg te brengen. Gelukkig fijn in de zon!

Behind the girlscenes

Eline fleurt de boel een beetje op. Niet in het zwart, maar in regenboog kleurtjes vulde zij afgelopen week de vooruitzichten aan.

behind the girlscenes 24

Natuurlijk werd er deze week op de redactie weer heel erg veel thee gedronken! Het liefst uit grote mooie mokken, zoals deze van Starbucks.

behind the girlscenes 24

Woensdagavond was het natuurlijk tijd voor de voetbalwedstrijd Nederland – Duitsland. Annemerel kon de spanning niet aan en lag in bed met slagroom met aardbeien (dat is dus heel iets anders dan aardbeien met slagroom,.. Want met slagroom met aardbeien heb je dus MEER slagroom dan aardbeien. Lekkerrrr!)
behind the girlscenes 24

De Girlscene redactie ligt midden in het centrum van Amsterdam. Heel erg gevaarlijk!!! Annemerel liep deze week in haar pauze binnen bij het kleine zusje van Supertrash: Supertrash Girls. Daar verkopen ze kleding voor meiden tussen de zes en zestien. Maar eh… Ook voor de 23-jarige Annemerel die met haar 1.75m nog prima in een maatje 176 past! Alles in de winkel ging weg met 50% korting en de prijzen zijn ook een stuk lager dan de Supertrash voor "volwassenen". Hoe kan je dan zonder tasje naar buiten gaan?

behind the girlscenes 24

Annemerel kreeg deze week een SUPER LEUK pakketje waar ze nog niet over mag schrijven tot 14 juli! Wow. Moet ze gewoon een maand lang haar mond houden. Niet haar specialiteit…

behind the girlscenes

Behind the Girlscenes

Girlscene’s stagiaire Annick nam deze week afscheid, ze trakteerde op appeltaart en appelvlaai, je ziet wel welke het meest in de smaak viel!

Behind the girlscenes
Het hippe accessoire merk AND heeft haar lijn uitgebreid met een serie van armbanden in dezelfde stijl. De armbanden zijn gemaakt van mooie linten, koorden en leuke, vergulde of verzilverde schakeltjes. De armbanden hebben stuk voor stuk namen van bijzondere, historische personen uit de negentiende eeuw. Ze zijn o.a. verkrijgbaar in de webshop van AND. Cute hè?

behind the girlscenes

behind the girlscenes

behind the girlscenes

behind the girlscenes

Cadeautjes tijd! Toen Annick het oranje ingepakte cadeautje van Danique kreeg, begon ze te lachen, want: in die winkel had zij ook iets voor Danique gekocht! Hoe toevallig! Extra grappig: ze hadden allebei hetzelfde hartjes-armbandje gekocht. We gaan je missen lief bikkeltje a.k.a. Annick!

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene